Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Online hraní (Lagy)

Lojzik

Otázka

Ahoj, zvažuji koupi PS3 slim a mám pár dotázků:

1) Které hry jsou na PS3 nejvíce hrané online (nejlepší)

2) Jaká je kvalita spojení s PSN servery, dochází k lagům a pod.?

3) Jak je to konkrétně s COD 5 a nyní i s COD 6, jak velká komunita čechů je okolo, dochází k lagům? vypadávání apod. ve srovnání s xboxem..

4) Někde jsem se doslech, že je možné získat mappacky pro COD 5 úplně zdarma.. Co je na tom pravdy?

5) Jakým způsobem se platí stahovatelný obsah ve Store..

Moc děkuji za odpověď..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj, zvažuji koupi PS3 slim a mám pár dotázků:

1) Které hry jsou na PS3 nejvíce hrané online (nejlepší)

2) Jaká je kvalita spojení s PSN servery, dochází k lagům a pod.?

3) Jak je to konkrétně s COD 5 a nyní i s COD 6, jak velká komunita čechů je okolo, dochází k lagům? vypadávání apod. ve srovnání s xboxem..

4) Někde jsem se doslech, že je možné získat mappacky pro COD 5 úplně zdarma.. Co je na tom pravdy?

5) Jakým způsobem se platí stahovatelný obsah ve Store..

Moc děkuji za odpověď..

Nejde o to jaké hry jsou nejvíc hrané ale o to jak ti ta hra sedne. Jinak asi call of duty 4 moder warfare 1 a třeba fifa nebo LBP a GTA 4

Lagy atd. to je samozřejmě odvislé od toho jaké máš i ty připojení ale myslím že pokud máš min. 2MB tak si zahraješ všechny hry slušně

a zadarmo.

Jak je to s modern warfare 2 to nikdo neví protože hra vyjde až 10.11.2009.

Obsah ze store je bud zdarma třeba dema,pozadí atd. a pak jsou tam rúzné přídavky nebo plné hry.

Platíš tak že músíš mět bank. účet s kartou(na bankomat) a musíš mět povoleny platby do zahraničí a platby kartou přes internet. Pak už jen zadáš v PS3 číslo a kod karty a nakupuješ.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nejde o to jaké hry jsou nejvíc hrané ale o to jak ti ta hra sedne. Jinak asi call of duty 4 moder warfare 1 a třeba fifa nebo LBP a GTA 4

Lagy atd. to je samozřejmě odvislé od toho jaké máš i ty připojení ale myslím že pokud máš min. 2MB tak si zahraješ všechny hry slušně

a zadarmo.

Jak je to s modern warfare 2 to nikdo neví protože hra vyjde až 10.11.2009.

Obsah ze store je bud zdarma třeba dema,pozadí atd. a pak jsou tam rúzné přídavky nebo plné hry.

Platíš tak že músíš mět bank. účet s kartou(na bankomat) a musíš mět povoleny platby do zahraničí a platby kartou přes internet. Pak už jen zadáš v PS3 číslo a kod karty a nakupuješ.

Máte přímo osobní zkušenost v rozdílu mezi COD 4 nebo 5 na obou konzolích (xbox 360 a PS3). Opravdu do toho chci jít, ale potřebuju mít jistotu, že to poběží minimálně stejně..

Odkaz ke komentáři

• 0
No mám zkušenost pouze z ps3 ale nevím proč by to mělo běžět nějak hůř než na xboxu myslím že to bude úplně stejné

Dočetl jsem se, že to prej často laguje, ale v tom smetišti Sonyboyů a Xbotů můžeš nalézt jen málo pravdy.. Proto bych rád slyšel názor člověka, který vlastní obě console a co nejvíce nestraně zhodnotí zda je v tom nějaký rozdíl, nebo zda je to uplně stejné..

Odkaz ke komentáři

• 0

Jako nejsem žádnej sonák ani xboxák ale na ps3 hraju a dosud jsem neměl žádný problém seznam online her co jsem hrál: GTA 4, PES 2009, PES 2010, Metal gear solid 4 online, little big planet, resident evil 5, uncharted 2,CoD 4, Collin mcrae dirt 2 a dál si nevzpomenu:wohow:

Ani u jedné hry jsem neměl žádný problém.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jako nejsem žádnej sonák ani xboxák ale na ps3 hraju a dosud jsem neměl žádný problém seznam online her co jsem hrál: GTA 4, PES 2009, PES 2010, Metal gear solid 4 online, little big planet, resident evil 5, uncharted 2,CoD 4, Collin mcrae dirt 2 a dál si nevzpomenu:wohow:

Ani u jedné hry jsem neměl žádný problém.

Tak tím pádem je to cool.. :) Už se těším na PS3 Slim.. :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám xbox ted i ps3 a hru COD 5 na obje konzole a je to uplně stejný. můžu doporučit ps3 protože xlive může být problém kůli nepodpoře v čechách. a vůbec s live sem mělpořád nějakej problém. vem xbox dej ho do bazaru a kup ps3. A nejlépe si kup ještě COD MW2.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu