Lojzik Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj, zvažuji koupi PS3 slim a mám pár dotázků: 1) Které hry jsou na PS3 nejvíce hrané online (nejlepší) 2) Jaká je kvalita spojení s PSN servery, dochází k lagům a pod.? 3) Jak je to konkrétně s COD 5 a nyní i s COD 6, jak velká komunita čechů je okolo, dochází k lagům? vypadávání apod. ve srovnání s xboxem.. 4) Někde jsem se doslech, že je možné získat mappacky pro COD 5 úplně zdarma.. Co je na tom pravdy? 5) Jakým způsobem se platí stahovatelný obsah ve Store.. Moc děkuji za odpověď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj, zvažuji koupi PS3 slim a mám pár dotázků:1) Které hry jsou na PS3 nejvíce hrané online (nejlepší) 2) Jaká je kvalita spojení s PSN servery, dochází k lagům a pod.? 3) Jak je to konkrétně s COD 5 a nyní i s COD 6, jak velká komunita čechů je okolo, dochází k lagům? vypadávání apod. ve srovnání s xboxem.. 4) Někde jsem se doslech, že je možné získat mappacky pro COD 5 úplně zdarma.. Co je na tom pravdy? 5) Jakým způsobem se platí stahovatelný obsah ve Store.. Moc děkuji za odpověď.. Nejde o to jaké hry jsou nejvíc hrané ale o to jak ti ta hra sedne. Jinak asi call of duty 4 moder warfare 1 a třeba fifa nebo LBP a GTA 4 Lagy atd. to je samozřejmě odvislé od toho jaké máš i ty připojení ale myslím že pokud máš min. 2MB tak si zahraješ všechny hry slušně a zadarmo. Jak je to s modern warfare 2 to nikdo neví protože hra vyjde až 10.11.2009. Obsah ze store je bud zdarma třeba dema,pozadí atd. a pak jsou tam rúzné přídavky nebo plné hry. Platíš tak že músíš mět bank. účet s kartou(na bankomat) a musíš mět povoleny platby do zahraničí a platby kartou přes internet. Pak už jen zadáš v PS3 číslo a kod karty a nakupuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojzik Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Nejde o to jaké hry jsou nejvíc hrané ale o to jak ti ta hra sedne. Jinak asi call of duty 4 moder warfare 1 a třeba fifa nebo LBP a GTA 4Lagy atd. to je samozřejmě odvislé od toho jaké máš i ty připojení ale myslím že pokud máš min. 2MB tak si zahraješ všechny hry slušně a zadarmo. Jak je to s modern warfare 2 to nikdo neví protože hra vyjde až 10.11.2009. Obsah ze store je bud zdarma třeba dema,pozadí atd. a pak jsou tam rúzné přídavky nebo plné hry. Platíš tak že músíš mět bank. účet s kartou(na bankomat) a musíš mět povoleny platby do zahraničí a platby kartou přes internet. Pak už jen zadáš v PS3 číslo a kod karty a nakupuješ. Máte přímo osobní zkušenost v rozdílu mezi COD 4 nebo 5 na obou konzolích (xbox 360 a PS3). Opravdu do toho chci jít, ale potřebuju mít jistotu, že to poběží minimálně stejně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 No mám zkušenost pouze z ps3 ale nevím proč by to mělo běžět nějak hůř než na xboxu myslím že to bude úplně stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojzik Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 No mám zkušenost pouze z ps3 ale nevím proč by to mělo běžět nějak hůř než na xboxu myslím že to bude úplně stejné Dočetl jsem se, že to prej často laguje, ale v tom smetišti Sonyboyů a Xbotů můžeš nalézt jen málo pravdy.. Proto bych rád slyšel názor člověka, který vlastní obě console a co nejvíce nestraně zhodnotí zda je v tom nějaký rozdíl, nebo zda je to uplně stejné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jako nejsem žádnej sonák ani xboxák ale na ps3 hraju a dosud jsem neměl žádný problém seznam online her co jsem hrál: GTA 4, PES 2009, PES 2010, Metal gear solid 4 online, little big planet, resident evil 5, uncharted 2,CoD 4, Collin mcrae dirt 2 a dál si nevzpomenu:wohow: Ani u jedné hry jsem neměl žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojzik Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jako nejsem žádnej sonák ani xboxák ale na ps3 hraju a dosud jsem neměl žádný problém seznam online her co jsem hrál: GTA 4, PES 2009, PES 2010, Metal gear solid 4 online, little big planet, resident evil 5, uncharted 2,CoD 4, Collin mcrae dirt 2 a dál si nevzpomenu:wohow:Ani u jedné hry jsem neměl žádný problém. Tak tím pádem je to cool.. :) Už se těším na PS3 Slim.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maca1997 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 U toho cod 5 nejsou vubec lagy(je to i podle kvality pripojeni) a ty map packy nejsou zdarma, ale asi za 300 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekkoun Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Mám xbox ted i ps3 a hru COD 5 na obje konzole a je to uplně stejný. můžu doporučit ps3 protože xlive může být problém kůli nepodpoře v čechách. a vůbec s live sem mělpořád nějakej problém. vem xbox dej ho do bazaru a kup ps3. A nejlépe si kup ještě COD MW2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lojzik
Ahoj, zvažuji koupi PS3 slim a mám pár dotázků:
1) Které hry jsou na PS3 nejvíce hrané online (nejlepší)
2) Jaká je kvalita spojení s PSN servery, dochází k lagům a pod.?
3) Jak je to konkrétně s COD 5 a nyní i s COD 6, jak velká komunita čechů je okolo, dochází k lagům? vypadávání apod. ve srovnání s xboxem..
4) Někde jsem se doslech, že je možné získat mappacky pro COD 5 úplně zdarma.. Co je na tom pravdy?
5) Jakým způsobem se platí stahovatelný obsah ve Store..
Moc děkuji za odpověď..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.