MilanMaiwald Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 obrousil sem šroubek(blbej šroubovak):(, nenapada mne jak to mam odšroubovat, co myslite? dík za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spetsnaz Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Odvrtat nejmenším vrtákem , nic jinačího mě nenapadá , možná bys mohl upřesnit na jakým místě ten šroubek máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MilanMaiwald Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Odvrtat nejmenším vrtákem , nic jinačího mě nenapadá , možná bys mohl upřesnit na jakým místě ten šroubek máš? jak sundáš LCD tak ten větší v levém horním rohu (mam PSP 1000) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 hale ja bych zkusil tavny lepidlo nakej mensi sroubovak (este mensi nez je sroubek) na spicku bych nanes kapku tavniho lepidla rozehral poradne zapalovacem a poradne narval do sroubku nechal zaschnout a testnul bych to <) jinak pak jak rikaj nademnou vrtacek... <) drzim palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jo, chce to mit sadu vhodnych sroubovaku a ne to delat s jednim. Nebo si vzit malej pilnicek a ten krizek si na ty hlavicce udelat, pokud tam mas misto. Tak sem to udelal ja se sroubkem co drzi UMD mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 ted nevim esi ten sroubek je zasroubovanej v plastu nebo v kovu ale esi v plasti tak nahrej mikropájkou a tak vytahni klestema. esi v kovu tak skusit experimentovat s tim lepidlem nebo skusit klestema ale nejlepsi by bylo ho odvrtat a pak tam dat jinej. btw kdybys nemel jiny na dealextreme se prodavaj paradni skoubky i se zarucni plombou zhruba za 2 dolace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MilanMaiwald Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 dík vsem za napady:) nejprv zkusim lepidlo,ale nejlepsi to bude asi navrtat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 nebo to skus tak vem si jeden šroubek a kvalitní vteřinové lepidlo. kápni kapku na poškozenou hlavičku šroubku a na konec závitu dobrého šroubku přidrž a za 10 sekund normálně vymontuješ jednou sem to tak kutil (byl sem totálně bezradnej) a šlo to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madmaster Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Zkus to elektrickym šroubovákem,já mám BOSCH a šlo mi to v pohoděě....:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 to asi ne když má zbroušenou "drážku" pro šroubovák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 vterinovka taky neni spatnej napad :) ale dej bacha at to nenaseres okolo :D to bys to total podelal <) drzim palce dej vedet jak si to nakonec zvladnul <) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speca Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Cus ja obrusoval hlavicky ale pak to slo v pohode...delal sem to sadou na diamanty:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MilanMaiwald
obrousil sem šroubek(blbej šroubovak):(, nenapada mne jak to mam odšroubovat, co myslite? dík za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts