marek Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 hosi co mam s pspeckem kdyz v nem mam memory stick ale pise mi to ze ji tam nemam kdyz se pripojim kablem na pc stahl jsem si manhunt 2 a ted jsem nasrany jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 a o jakou kartu se jedna..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 SanDisk 4GB ale ona predtim farala v pohode!:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 V psp se ti neukáže?A když připojíš kabel k PSP, tak taky ne?Zformátovat nejde?Heh :) problém jako jsem měl před cca. měsícem ;) rozšlapat a vyhodit:( ... nepiš mi blbý nápad něco jinýho?Protože bůh podle mě neexistuje a proto ti s tím nikdo nepomůže ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Asi fake a odesla. Dneska muze byt FAKE i tvoje mama. Zkus to proste naformatovat kde to pude. A PC ti ji pres ctecku vezme..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Když dáš v MENU select tak je tam USB DEVICE tak tam zvol Memory Stick a mělo by to jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Primator....namam ten adapter takze to nemuzu vyskusat...:-P ale s tou mamou to bylo dobry si me fakt pobavil :-D 6y4ever to mam ale dik za pokus...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 wov ty nemas ctecku pametovych karet.? To je zaklad chlape :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Hele tak já ti řeknu podruhé vyřešení tohoto problému.Prostě jí nojak nezprovozníš chápeš?:dozey: Mně to taky nikdo neopravil...ptal jsem se i Ing. v dílnách jeslti by mi s tím nepomohl a říkal že s tím prostě nic nejde, odešla, nedá se nic dělat.Prostě jí vyhoď a kup novou (cca.300Kč) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 ok, dneska jsem měl stejnej problém tak jsem nastavila šlo to, tak nic mno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 ok no tak budu muset poridit novou do pitchy! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marek
hosi co mam s pspeckem kdyz v nem mam memory stick ale pise mi to ze ji tam nemam kdyz se pripojim kablem na pc stahl jsem si manhunt 2 a ted jsem nasrany jak svina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts