marek Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 hosi co mam s pspeckem kdyz v nem mam memory stick ale pise mi to ze ji tam nemam kdyz se pripojim kablem na pc stahl jsem si manhunt 2 a ted jsem nasrany jak svina
0 marek Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 SanDisk 4GB ale ona predtim farala v pohode!:(
0 kruta Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 V psp se ti neukáže?A když připojíš kabel k PSP, tak taky ne?Zformátovat nejde?Heh :) problém jako jsem měl před cca. měsícem ;) rozšlapat a vyhodit:( ... nepiš mi blbý nápad něco jinýho?Protože bůh podle mě neexistuje a proto ti s tím nikdo nepomůže ...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Asi fake a odesla. Dneska muze byt FAKE i tvoje mama. Zkus to proste naformatovat kde to pude. A PC ti ji pres ctecku vezme..?
0 6y4ever Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Když dáš v MENU select tak je tam USB DEVICE tak tam zvol Memory Stick a mělo by to jet
0 marek Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Primator....namam ten adapter takze to nemuzu vyskusat...:-P ale s tou mamou to bylo dobry si me fakt pobavil :-D 6y4ever to mam ale dik za pokus...:-)
0 Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 wov ty nemas ctecku pametovych karet.? To je zaklad chlape :)
0 kruta Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Hele tak já ti řeknu podruhé vyřešení tohoto problému.Prostě jí nojak nezprovozníš chápeš?:dozey: Mně to taky nikdo neopravil...ptal jsem se i Ing. v dílnách jeslti by mi s tím nepomohl a říkal že s tím prostě nic nejde, odešla, nedá se nic dělat.Prostě jí vyhoď a kup novou (cca.300Kč) ;)
0 6y4ever Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 ok, dneska jsem měl stejnej problém tak jsem nastavila šlo to, tak nic mno
0 marek Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 ok no tak budu muset poridit novou do pitchy! :D
Otázka
marek
hosi co mam s pspeckem kdyz v nem mam memory stick ale pise mi to ze ji tam nemam kdyz se pripojim kablem na pc stahl jsem si manhunt 2 a ted jsem nasrany jak svina
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts