moosi1 Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 http://www.prodejher.cz/index.php?exe=hledej&hledej_kde=2&hledej=standard+silver Zdravim chtěl bych si na týhle stránce koupit to psp za 4888 nevíte někdo jakej tam může bejt firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 radeji bych si priplatil at mas jistotu...pri stazeni 1 - 2 her se ti to vrati ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Já vím ale oni ho ted maji vyprodany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 To za 4888 maj skladem.Ale firm je 2.81 a víš,takže bych do toho asi nešel.Taky bych si radši zaplatil za jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 jestli nemáš unpatchovaný GTA tak si začí kup to s fw 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 pockej , kdyz kupujes zbozi v e-shopu tak do 14ti dnu ho muzes vratit ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 jo, to můžeš a bez udání důvodu vrácení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 ja si osobne myslim ze by to melo bejt fpoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Dyt tam podtim je ze prodavaj s fw 1.5 coz je dost dobre .. sice vyssi cena ale 1.5 je 1.5 ale musis az zacatkem cervna ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Dyt tam podtim je ze prodavaj s fw 1.5 coz je dost dobre .. sice vyssi cena ale 1.5 je 1.5 ale musis az zacatkem cervna ... :D Me by zajimalo jestli to downgradujou primo ty z prodejher nebo uz v japosnku protoze originalne tam 1.50 ka nebude :) by byl dobrej job kazdej den downgradovat PSP :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 muhehehe :D ale delat bych to nechtel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Me by zajimalo jestli to downgradujou primo ty z prodejher nebo uz v japosnku protoze originalne tam 1.50 ka nebude :) by byl dobrej job kazdej den downgradovat PSP :D Já si myslím, že to dělaj v tom eshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 jj ten e-shop je celkem pochybnej a nemá žádnou kamenou prodejnu, takže vsázim na ten e-shop....ale prodávat downgradovaný PSP, nevim jestli je to úplně legální ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Polik36 Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 jestli je po downgradu tak to nevadi hlavne ze fakci a fw 1.50 se vzdycky hodi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 A nemáte někdo náhodou GTA LCS nepatchovanou verzi 2.00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 já jo, ale nedám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 proč neprodáš? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 protože mám ještě jedno PSP a to je právě v servise, až mi ho opraví tak udělám downgrade a potom ho možná prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David79 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 tak na prodejher jsem si koupil PSP s fm 1.5,vše ok,akorát jsem chtěl vrátit fake memory kartu a od té doby mi neodpovídají na maily a mám zablokován přístup k jejim stránkám,takže je tady rizoko,že když bude nějaký problém,tak se na Vás vyse..,řeším to tady na foru,pak je tady ještě problém se zárukou,je to japonská verze a někdo říká,že reklamace jedině u eshopu (ale jak když se s Vámi vůbec nebaví) a jiný zas,že záruka by měla platit u SONY,tak nevím.zatím to funguje i ta memory karta po naformátování na FAT16,tak doufám že to bude ok,protože nevím jak bych to řešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nichrome Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 http://www.prodejher.cz/index.php?exe=hledej&hledej_kde=2&hledej=standard+silverZdravim chtěl bych si na týhle stránce koupit to psp za 4888 nevíte někdo jakej tam může bejt firmware? pockej , kdyz kupujes zbozi v e-shopu tak do 14ti dnu ho muzes vratit ne ? *1* Jo o tom PSPčku taky uvažuju (docela dlouho už tyo, pořád mi ale něco chybí...$$), tedy o tom za 5500,-. GTA se mi shánět nechce a 1.50 je jistota, máte jiný nápad? *2* To je sice pravda, ale v řádu mají napsáno, že musí být v originál balení neotevřeno atd atd -> citace "Zboží můžete bez uvedení důvodů vrátit do 14 dnů od převzetí a my vám pošleme zpět peníze. Zboží musí být v původním obalu, neporušené a nerozbalené (bez známek používání či opotřebení)!" Tak záleží na tom jak jsou tolerantní, když už jim to tam dojde, nevím no :roll: ... :arrow: rozhodnutí je asi na každém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 jj udelej to jak ti radi kup si to s 1.5 . a muzes si to predobjednat uz ted (ja uz to mam ) . a ten shop neni vubec spatny jen ten chlap je spatny toho by mely vyhodit :D (ten co pise maily) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dino Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Ahoj, chtěl bych se kolik mám dát za PSP base pack bez záruky ?? Díky docela to spěchá... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sock of Chuck Norris Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Hele di do toho psp s fw 1.50 je to jistota a pak si to hodis an nejakej custom firmware a bude to ok lepsi zaplatit na jistotu pak se ti to vrati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 z toho shopu nic nekupovat so to smejdi ja si u nic koupil psp a bylo bez zaruky a prej ze za to nemuzou a karty maj jen fake tak taky nekupovat Navod pro kupce 1/Bezte na www.soan.cz kupte psp 2/ napiste sms plackovi a kupte kartu 3/vyzvednete obe zasilky 4/zapnete psp 5/zkontrolujte fw 6/DG a pak CFW 7/stahnete hry od brenta z topicu Rapidshare je nam fuk 8/enjoy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 z toho shopu nic nekupovat so to smejdi ja si u nic koupil psp a bylo bez zaruky a prej ze za to nemuzou a karty maj jen fake tak taky nekupovat Navod pro kupce1/Bezte na www.soan.cz kupte psp 2/ napiste sms plackovi a kupte kartu 3/vyzvednete obe zasilky 4/zapnete psp 5/zkontrolujte fw 6/DG a pak CFW 7/stahnete hry od brenta z topicu Rapidshare je nam fuk 8/enjoy :D Presne jsou to hajzlove zaruka NENI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukeUp Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 jo, prodejher.cz, kvalitní obchod, mám odtamtud 4GB kartu, která se mi v neděli rozpadla na malý dílečky, tam příště zas něco koupim :dozey: Kdo ví, jestli ti místo PSP nepošlou Pop Station Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moosi1
http://www.prodejher.cz/index.php?exe=hledej&hledej_kde=2&hledej=standard+silver
Zdravim chtěl bych si na týhle stránce koupit to psp za 4888 nevíte někdo jakej tam může bejt firmware?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts