Guest LaYer Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 dělám avatary zadarmo posilat mi teda nic nemusite (THX postaci) dělám jen takovéhle avatary TOD UKÁZAKA (můzu udělat zvířata atd.) .......... PIŠTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pěkný uděláš mi pls nějakej zajímavej s člověkem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pěkný uděláš mi pls nějakej zajímavej s člověkem xD LÍbí nelíbí ? klikni takhle to vypadá neořezaně :-) nebo napiš jak bys to chtěl ... já nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 udělej mi pls nějakýho hustýho skatera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 hoppera dik udelam z toho stickerky prosimte pres co to delas a udelej mu new eru dik (KSILTOVKA S ROVNYM KSILTEM DIK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 du na to :cheesygrin: delam to pres adobe ilustrator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pro shiftera a wizzyho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pro shiftera ta capka bude az po dvanacty du jist .... Hustý xD ale skatera se skejtem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 diky dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 zdarec udelal by jsi mi nakej jednoduchej avatar na tohohle typka? http://images.google.cz/images?hl=cs&source=hp&q=magina&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi je to vlastne ilidian ale jeste v te jednouche podobe proste aby mel tak tu pasku prez oci a ty dva mece a byl si podobnej dik :) treba ten prvni obrazek je na to idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Hustý xD ale skatera se skejtem :-D ok dodelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pro shiftera (už i se skatem):cheesygrin: pro pistacii: Ilidian bude ale az za chvili du ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Jj np ale at to neni ilidian s kridlama ale proste jenom s tou paskou prez oci a ty mece xD ¨dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 zdarec udelal by jsi mi nakej jednoduchej avatar na tohohle typka?http://images.google.cz/images?hl=cs&source=hp&q=magina&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi je to vlastne ilidian ale jeste v te jednouche podobe proste aby mel tak tu pasku prez oci a ty dva mece a byl si podobnej dik :) treba ten prvni obrazek je na to idealni líbí ? (je to jenom vektorizace ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jeste me toho hopera staci hlava s tou new erou na stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jeste me toho hopera staci hlava s tou new erou na stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Jo takle je to super moc dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 cus ja abych bral neco co by vystihovalo muj nick =) a budou aj bodiky kdyz to bude ok <) muze to byt aj barevny <) ubec bnevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Chtěl bych borce se sluchátkama, s kamerou (nejlépe kdyby byla podobná té mojí http://www.holdan.co.uk/panasonic/panasonicimages/AG-HMC151.jpg ) jak utíká a za ním třeba písečná vlna, nebo tornádo. :-) A abych nezapomněl, nakresli tam prosím tě nápis RaiN a místo i nakresli kapku. Jestli to zvládneš, tak tě budu všude vychvalovat, i v práci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 tvl kruty jen mi to nejde jako avatara ale moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camin Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Cus, prosim udelas mi samuraje s mim nickem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 cus ja abych bral neco co by vystihovalo muj nick =) a budou aj bodiky kdyz to bude ok <) muze to byt aj barevny <) ubec bnevadi ni jinyho me nenapadlo ...... a pro ty ostatni : neco zacnu dneska ale nejspis to nestihnu ale zejtra do vecera urcite bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 je to sice pekne, ale ted to bude mit pulka fora.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Cus, prosim udelas mi samuraje s mim nickem dik. (zase jenom vektorizace.... ) ? a pro RaIna : neboj nezapoměl sem na tebe .... du to dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Pls udělěj mi nakyho typka jak hraje na PSP a dej tam nějak muj NICK:cheesygrin:THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.