hustokozlik Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 http://jnp.zive.cz/Clanky/Windows-7-Download-Jak-ziskat-aktivacni-klice/sc-3-a-20050/default.aspx zdravim ma s timto nekdo zkusenosti??? vim ze je tu clanek v dulezitych ale ten se mi zda ze je naprosto o necem jinem edit: oh sorry je to nekompletni verze asi... ale presto krom toho ze se mi to snad po roce bude nejak restartovat co je zde za nevyhody?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 článek je z 13.1 2009 a podle mně je to na betu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Je to na betu, jasne to tam pisou... Takze smula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Já mam zadarmo RC verzi jeste do 1.6.2010 primo na strankach windows7.com si zalozite ucet a oni vam daji klic :) ale je to jen na RC verzi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.