vrana.p Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Jedná se o iPod Touch 8 Gb 3G FW v. 3.1: 1. Jak dostat obyčejné soubory do iPodu. - jde mi o e-book.PDF, zkoušel jsem DiskAid, jako obyčejný disk mi ipod nenajde, že bych to tam jen přetahl. V iPodu mám už aplikaci na čtení PDF. - zkoušel jsem i poslat si soubor na google-mail ale má 4,1Mb a stahování se nepohnulo ani o píĎ (signál wifi jsem měl, samozřejmně) - má někdo zkušenosti s sw FTPDISK 2. Jailbreak - v nainstalován, "kapka" se mi v ipodu zobrazila, při instalování znovu vyvstal problém se stahováním Cydie, prostě se to nehlo (stalo se to někomu?) - tak jsem si řekl že to odinstaluji (Jailbreak), ale později mi došlo že mi tam vlastně zůstane, takže jsem zůstal bez možnosti si Cydiu stáhnou, - tak jsem se připojil na itunes že dám restore, HA ani pšouk, Chyba! The ipod "name" could not be restore. An unkown error occurred (3001) - tak, že updatnu na FW v. 3.12, HA zase Chyba! 3001 - JAK Z TOHO VEN? - tak buď jsem blbej já, nebo špatný iTunes, nebo haraší v iPodu? Díky za každou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altt Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 skusal si dat iPod do DFU modu?Mne to tiez raz takto blbo a skusil som ten DFU mode a cez iTunes sa mi ho podarilo obnovit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 1, nechapu co presne potrebujes, jestli potrebujes v iPodu soubory jako PDF (ale i treba doc, xls, atd atd) tak ja pouzivam memory stick 2, hod to do DFU modu a dej restore budto prez shift nebo prez normalni od itunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vrana.p
Jedná se o iPod Touch 8 Gb 3G FW v. 3.1:
1. Jak dostat obyčejné soubory do iPodu.
- jde mi o e-book.PDF, zkoušel jsem DiskAid, jako obyčejný disk mi ipod nenajde, že bych to tam jen přetahl. V iPodu mám už aplikaci na čtení PDF.
- zkoušel jsem i poslat si soubor na google-mail ale má 4,1Mb a stahování se nepohnulo ani o píĎ (signál wifi jsem měl, samozřejmně)
- má někdo zkušenosti s sw FTPDISK
2. Jailbreak
- v nainstalován, "kapka" se mi v ipodu zobrazila, při instalování znovu vyvstal problém se stahováním Cydie, prostě se to nehlo (stalo se to někomu?)
- tak jsem si řekl že to odinstaluji (Jailbreak), ale později mi došlo že mi tam vlastně zůstane, takže jsem zůstal bez možnosti si Cydiu stáhnou,
- tak jsem se připojil na itunes že dám restore, HA ani pšouk, Chyba! The ipod "name" could not be restore. An unkown error occurred (3001)
- tak, že updatnu na FW v. 3.12, HA zase Chyba! 3001
- JAK Z TOHO VEN?
- tak buď jsem blbej já, nebo špatný iTunes, nebo haraší v iPodu?
Díky za každou pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.