Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 zaruka ?

BioToXx_

Otázka

Cus ziskal sem PS3 tady od typka z fora a zajimalo by me jestli muzu uplatnit zaruku ?? Uctenka je psana na nej.... jinak je to kupovany z playcentra...

psal sem jim email a oni mi napsali :

Dobrý den,

záruka - jedná se o smluvní vztah mezi prodejcem a kupujícím, takže pro uplatnění záruky by musel reklamovat Váš kamarád.

Neda se to nak obejit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Cus ziskal sem PS3 tady od typka z fora a zajimalo by me jestli muzu uplatnit zaruku ?? Uctenka je psana na nej.... jinak je to kupovany z playcentra...

psal sem jim email a oni mi napsali :

Dobrý den,

záruka - jedná se o smluvní vztah mezi prodejcem a kupujícím, takže pro uplatnění záruky by musel reklamovat Váš kamarád.

Neda se to nak obejit ?

Ja uz neco parkrat reklamoval a nikdy si u me neproverovali totoznost. Pokud mas uctenku a zarucak nevidel bych v tom problem. Jinak teoreticky by jsi mel zaruku uplatnovat od kamarada :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Nikdy jsem to neřešil, prostě jsem přišel ukázal doklad o koupi, oni řekli okP pak jsem jim řekl jméno a oni že zavolaj až to bude opravený... Nic jsi neověřovali

no jasne ale ja to mam z playcentra... ale asi nekde budou mit pobocku co ? tohle je obednany z netu...

Odkaz ke komentáři

• 0

:D co se tim mění? Ty to chceš nosit do Playcentra? To vem rovnou do SONY na Chodově... (kdyby jsi to dones do Playcentra tak to tam stejnak donesou do SONY:roll: a ze SONY pak zase do playcentra) takhle to budeš mít rychlejší...

Vem samotnou konzoli a doklad o koupi nic víc nepotřebuješ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu