Fruddy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jaký paříte splitscreen hry? nebo jiný multiplayer hry který se hrajou na jedný konzoli :-) Často hraju s kamošama ale už dochází hry a nový nenacházím :-D tak jsem se chtěl zeptat na inspiraci 8-) Jinak pařím - CoD MW2, PGR4, Wormsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Gears of War 1, 2 Army of Two Resident Evil 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Jeste bych doplnil Halo 3 a firefight v Halo: ODST by mel taky jit v splitscreenu.. Jeste me napada treba 'splosion man, ale to je docela tezka zalezitost:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Hry které sem hral ve splitscreenu !testováno Cod 4,5 (4 hrači multiplayer, a u pětky dokonce co-op) Gears of war 1,2 (2 hrači co-op) Halo 3 Dynasty Warriors Tom Clancys Vegas 1,2 Ghost Recon: Advanced Warfighter Lego Star Wars Army of Two Unreal Tournament 3 PGR4 PGR3 Sega Revo Rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Call of Duty, Residenta, Army of Two, ProStreety ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 CoD 5 zombie, co-op Forza 3 halo 3 campaň, multak taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Fairytale Fights -Doporucuju tuhle blbovinku.Paril jsem to s pritelkyni jde az 4 hrani na jedne obrazovce :D (brutalni pohadka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 doporucuju old xbox hru san andreas!!! masakr (trochu ze zhora ale ve dvou, ne split screen) nebo sem videl na netu a-creed takze to taky de ve dvou v jednom glitchy... nebo muzes vyskouset borderlands a to je nejlepsi proste co rict nejlepsi coop masac i kdyz hrajes sam tak si to uzijes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Taky Left 4 Dead nejsou špatný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 cod modern warfare je fakt super. KOukal jsem ze tam je stejne system levlovani jako v MP Takže vybyrani vlastnich zbrani a perku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.