SilentB Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Nikde jsem toto nenašel, tak třeba to později může sloužit pro nováčky jako nyní pro mě. Potřebuju poradit, při registraci účtu na PSN, je rozdíl mezi ČR a jiným státem ? Třeba addony atd. ? Prosím o rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ano, je tam rozdíl. Celkově každý PS Store UK, US, JPN nabízí někdy trochu, jindy více odlišné věci, ať už jsou to ty addony, dema, hry. Zaregistruj si účet na všech třech a máš to v suchu;). Jo a taky jsou navíc na některých storech rozdílné věci v Home a některé služby jako to se streamováním hudebních klipů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilentB Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Díky, konečně aspoň nějaká odpoveď, a mám to chápat tak, že je jedno jestli ČR nebo Anglie - jelikož obojí je pod Evropou ?? Ano, je tam rozdíl. Celkově každý PS Store UK, US, JPN nabízí někdy trochu, jindy více odlišné věci, ať už jsou to ty addony, dema, hry. Zaregistruj si účet na všech třech a máš to v suchu;).Jo a taky jsou navíc na některých storech rozdílné věci v Home a některé služby jako to se streamováním hudebních klipů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 No ber to tak, že Anglie = o dost menší ceny všeho na PS Store, takže je výhodnější být pod Anglií, má to tak většina lidí, ale jak říkám, nejlepší je mít těch účtů více a vždycky se koukneš, co mají na jakém účtě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilentB Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 A jak s tou registrací u Anglie ? Jakou adresu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Něco si najdi na googlu, není to nic složitého;). Najdi si třeba nějaký hotel v Londýně a použij jeho adresu. Na mém americkém účtě mám danou adresu nějakého ku*vince:):) Tady např. http://www.hotels-london.co.uk/the-mayfair.hotel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 presne tak, adresu ti to vezme prakticky jakoukoliv v tom state... ja si treba u US store dal Beverly Hills 90210 California a normalne to funguje =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Může se tam zadat českej email? Chci si založit účet v Anglii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samson1980 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Může, já jsem na US účtu použij normálně český mail a jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 muzes i v zahranicnim uctu zadat ceskej email, ja to tak mam stejne, ale nesmi to byt ten samej email, kterej si zadala pri vytvareni tvyho uctu ceskyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 To je rychlost :D Díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.