Jakator Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Udelal jsem misi po ktere si maji jit koupit domy ale nejak mi to nejde. Poraďte mi jak...newidím u domu ikonku ani nic... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 před domem by měla stát cedule...a když kní přijdeš tak dáš analogem dolu a nebo šipkou dolu to se ti tam napíše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Právě že jsem heldal něco takovýho jako bylo v ukásce ale našel jsem jen reklamu na šampón...pokusim se to naajit Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Ted se mi objevil problem ze u toho domu za 1. neni cedule a za 2. uz tam neni ani to logo ze ho muzu koupit (fialovy domecek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejdazendel Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 Tak hlavne musis jeste odehrat par misi pak se ti otevre ta moznost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 zdar nevite kde je ve VCS plamenomet?nemuzu ho najit ma ho jenom mendez:-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Jo vím,je na tom horním ostrůvku,nebo dolním.Je tam u toho ten atelier s těmi filmovými rekvizitami a tam hned za tím je v uličce skovaný plamenomet,ale je do něj hrozně málo munice,takže je lepší první nakoupit třeba rotačák a potom ho vzít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 myslis filmovy studia jak je tam Renie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Ted se mi objevil problem ze u toho domu za 1. neni cedule a za 2. uz tam neni ani to logo ze ho muzu koupit (fialovy domecek) abys mohl koupit dum musi mit zelenou ikonu a to prijdes k fialove ceduli pred nim a das sipku nahoru... pokud ma jinou barvu tak je bud tvuj (vysvetlivky na mape) a nebo cizi... pokud cizi tak musis znicit motorku nebo auto ktere stoji pred nim a potom pozabijet vsechny cleny nepratelskeho gangu... pak vlezes dovnitr tam zabijes taky vsechny, rozmlatis vsechno na co ukazuji zelene sipky, vylezes ven a muzes koupit (sipka nahoru u cedule, zelena ikonka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 abys mohl koupit dum musi mit zelenou ikonu a to prijdes k fialove ceduli pred nim a das sipku nahoru... pokud ma jinou barvu tak je bud tvuj (vysvetlivky na mape) a nebo cizi... pokud cizi tak musis znicit motorku nebo auto ktere stoji pred nim a potom pozabijet vsechny cleny nepratelskeho gangu... pak vlezes dovnitr tam zabijes taky vsechny, rozmlatis vsechno na co ukazuji zelene sipky, vylezes ven a muzes koupit (sipka nahoru u cedule, zelena ikonka) to uz asi vi:cheesygrin: .......je to 3mesice stary....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hat323 Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 cau muze mi nekdo rict jaka je v ty hre nejsilnejsi zbran.teprve s ni zacinam......diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Asi ten rotačák kterej lze koupit v tom obchoďáku... Podle mého názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.