mattts90 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Zdravím, možná tady už nějaký podobný dotaz je, ale hledal jsem ho a nenašel. Do ostatních se mi nechce spamovat. Mám jeden problém: Nedávno jsem přešel z Windows XP na Windows 7. Zatím jsem celkem spokojený, ale na XP jsem si kdysi koupil vyukové programy angličtiny v hodnotě 1200,- KČ. Tyto vyukové programy na Win XP normálně fungovaly, ale když je chci spustit na Windows 7, nejdou. Píše to, že mám 64 bitový procesor a nespustí se to. Asi je to stavěné na jiné verze. Prosím, existuje nějaký emulátor nebo něco (cokoliv), abych mohl tu angličtinu rozjet i na Windows 7? Moc prosím za radu, nedal jsem 1200 korun jen tak, abych si ten program mohl vystavit na poličce. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Win 7 sam osobe ma v sobe zabudovany xp mod... jakou mas verzï sevnu ???melo by tam byt neco jako rezim kompatibiliti nebo tak neco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Mám verzi Ultimate 64x co mám udělat aby to šlo :-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 http://pcworld.cz/software/windows-7-zaciname-pracovat-v-xp-modu-8194 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ok, to zkusím zítra. Jinak jsem zkoušel klikat na program pravým tlačítkem a dát vyřešit problémy s kompatibilitou, vybral jsem, že na Win XP SP2 - který jsem měl před Win 7, program fungoval. Bohužel to nepomohlo. Vyskočilo mi tohle okýnko. Píše se tam Not enough memory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tak když maš teď 64bit verzi, tak proto ti píše to s tím procesorem. (Nebo jsi měl i předtím XP 64bit?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tak když maš teď 64bit verzi, tak proto ti píše to s tím procesorem. (Nebo jsi měl i předtím XP 64bit?) Pokud vím, neměl jsem 64bit XP. Dá se to nějak vyřešit s tím, abych si nechal Win 7 ultimate 64x? Potřebuju rozjet tu angličtinu, o to mi jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Napada me: stahnout VirtualBox do nej nainstalovat XPcka a tam spustit tu anglictinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Nebo na program kliknout pravim a tam nastvaim kompabilitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Kompatibilita nepomuze.. vzdyt to snad uz i psal :roll: Jedine to rozjet ve virtualni masine. Pokud ani to nepomuze, hod si tam 32bit.. porad pisu - lidi, necpete si do pc za kazdou cenu 64bit.. A pak se divite, ze narazite na problemy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Kompatibilita nepomuze.. vzdyt to snad uz i psal :roll:Jedine to rozjet ve virtualni masine. Pokud ani to nepomuze, hod si tam 32bit.. porad pisu - lidi, necpete si do pc za kazdou cenu 64bit.. A pak se divite, ze narazite na problemy. Přes ten Win XP mode to funguje, trochu se to sice přisekává ale tak nevadí... Jinak, kdybych náhodou pak nainstaloval Win 7 32x, bude v tom velký rozdíl, když mám 64bitový procesor? Ještě by mě zajímalo, zda by se to nedalo nějak downgradovat abych nemusel celý win prostě odinstalovat a instalovat nový... ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Downgradovat to bohuzel nejde a rozdil je prave minimalni.. Treba u winraru se neco rozbaluje o 1s rychleji (by oko..).. Tim chci rici, ze ty rozdily jsou opravdu nepatrne. Kolik mas GB RAMek? Pokud vice, nez 4GB, tak bych asi zustal na 64 bitu, ale pokud 4GB a mene, tak bych klidne hodil 32bit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Mám Notebook Acer extensa 5430 s procesorem AMD 64 x2 1,9 GHz a 2GB rámkou. Takže radíš 32 bitovou verzi? Asi teda provedu. Děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Ok, vyměnil jsem Windows 7 64 za 32 a už je vše v pořádku. Angličtina funguje. Vyřešeno, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts