Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Windows 7 - nejde mi program

mattts90

Recommended Posts

Zdravím, možná tady už nějaký podobný dotaz je, ale hledal jsem ho a nenašel. Do ostatních se mi nechce spamovat. Mám jeden problém:

Nedávno jsem přešel z Windows XP na Windows 7. Zatím jsem celkem spokojený, ale na XP jsem si kdysi koupil vyukové programy angličtiny v hodnotě 1200,- KČ. Tyto vyukové programy na Win XP normálně fungovaly, ale když je chci spustit na Windows 7, nejdou. Píše to, že mám 64 bitový procesor a nespustí se to. Asi je to stavěné na jiné verze. Prosím, existuje nějaký emulátor nebo něco (cokoliv), abych mohl tu angličtinu rozjet i na Windows 7?

Moc prosím za radu, nedal jsem 1200 korun jen tak, abych si ten program mohl vystavit na poličce. Díky

windows_7.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, to zkusím zítra. Jinak jsem zkoušel klikat na program pravým tlačítkem a dát vyřešit problémy s kompatibilitou, vybral jsem, že na Win XP SP2 - který jsem měl před Win 7, program fungoval. Bohužel to nepomohlo. Vyskočilo mi tohle okýnko.

thum_262134af734234a337.jpg

Píše se tam Not enough memory

Odkaz ke komentáři

Tak když maš teď 64bit verzi, tak proto ti píše to s tím procesorem. (Nebo jsi měl i předtím XP 64bit?)

Pokud vím, neměl jsem 64bit XP. Dá se to nějak vyřešit s tím, abych si nechal Win 7 ultimate 64x? Potřebuju rozjet tu angličtinu, o to mi jde...

Odkaz ke komentáři

Kompatibilita nepomuze.. vzdyt to snad uz i psal :roll:

Jedine to rozjet ve virtualni masine. Pokud ani to nepomuze, hod si tam 32bit..

porad pisu - lidi, necpete si do pc za kazdou cenu 64bit.. A pak se divite, ze narazite na problemy.

Přes ten Win XP mode to funguje, trochu se to sice přisekává ale tak nevadí... Jinak, kdybych náhodou pak nainstaloval Win 7 32x, bude v tom velký rozdíl, když mám 64bitový procesor? Ještě by mě zajímalo, zda by se to nedalo nějak downgradovat abych nemusel celý win prostě odinstalovat a instalovat nový... ? Díky

Odkaz ke komentáři

Downgradovat to bohuzel nejde a rozdil je prave minimalni.. Treba u winraru se neco rozbaluje o 1s rychleji (by oko..).. Tim chci rici, ze ty rozdily jsou opravdu nepatrne.

Kolik mas GB RAMek? Pokud vice, nez 4GB, tak bych asi zustal na 64 bitu, ale pokud 4GB a mene, tak bych klidne hodil 32bit..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu