rockyzz Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Jak je napsáno v názvu pořádám party Search And Deastroy a Sabotage budeme hrát hned v den Launchi tedy v zítra v 15:00 do 18:00, dáme uvedené mody... Všichni kdo hru máte se ihned hlašte at zapaříme pořadně.... Moje GT: ThalamicRockyzz Budeme hrát v Matchmakingu i v Custom Games podle toho kolik bude hráčů. Prosím když nechcete hrát nebo před hrou ustoupíte tak sem ani nepište... :roll: Volných míst: 13 Party 2: ve středu od 15:00 do 18:00 ... Modern Warfare 2 The Party Two *TDM, Deathmatch and CTF* Party 3: ve čtvrtek od 15:00 do 18:00 ... Modern Warfare 2 The Party Three *Variable Game Modes* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 ja se hlasim, snad to budu casove zvladat, jestli ne, tak se omlouvam.. gt Unreal Supik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Mam tě ve friendech addni si mě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 pridam si te tak v 6 vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Jasan, jinak hlašte se!! At nás je aspon 10!! Rád bych zapařil hned jak přijde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 ja ho budu hrat uz dneska vecer :P EDIT: hral by jeste jeden muj kamos, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Jasně ale já tu hru ješte nemam přijde mi až zítra.... (Dnes mi jí poslaly z XZONE) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 tak ja se hlasim pokud se bude hrat Search And Deastroy(jiny mody jsou o ničem) a par lidi bych asi nasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak se poptej jinak s tebou počitám adni si mě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Hlásím se, ale jelikož jsem si MW2 objednával z GAME UK, tak počítám ve Čtvrtek nebo v Pátek jsem dostupný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Jasně takže na party 3 s tebou mužu počítat? Každopádně ti na XLIVE ješte odepíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 taky se pridavam doufam ze do zitra nebude ban a sat v tu dobu budu doma coz je tenhle tejden uple v prdely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Přidejte si mě všichni v 15:00 začínáme!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 takze party 1 dnes nebila protoze mi ani nikdo nenapsal na xlive... skvely.... doufam ze zejtra nekdo pribide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 každý ma ban:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Ja bych hral ale nemam gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 sorry lidi, xbox dostal e 74, takze s vama nejakou dobu hrat nebudu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 jojo to je jedno stejne se vse rusi... 1. nejsou lidi 2. rizika banu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 a co leaf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Starej topic, LOCK, btw: leaf mě nezajíma tady se domlouváme na LIVE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts