altair125 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2009 Mám takový problém stáhl sem guitar hero 2 pro ségru a po vložení do xka mi napíše jen otevřít mechaniku.hra je na dvouvrstvém verbatim a je dobře vypálená podle PC.díky za nějakou radu :-) Citovat
0 LoveShyness' Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 Asi máš starý flash (Sice je to dost nemožné, ale přeci jen) [Máš vůbec nějaký ? :D ] < Zkus si vypálit "Activate Iso" a to pustit před použitím GH2 ;) GL. Citovat
0 3FF3CT Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 to by bylo jedno ze ma stary flash tahle hra je wave1... Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Zkontroluj to vypálený DVDčko přes abgx (u input vyber Burned DVD) Citovat
Otázka
altair125
Mám takový problém stáhl sem guitar hero 2 pro ségru a po vložení do xka mi napíše jen otevřít mechaniku.hra je na dvouvrstvém verbatim a je dobře vypálená podle PC.díky za nějakou radu :-)
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.