Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

X360:Ohledně Mod Chipu

Otázka

Odesláno

Hojec lidi takže když byl tedka ten BAN WAVE tak bych potřeboval pár rad:

1)Takže slyšel jsem že s Chipem v Xku je minimální ne-li nulová možnost banu,je to pravda?

2)Jakej chip doporučujete?

3)Je tu někdo z ČR kdo by mi to byl ochotný za něaký poplatek namontovat??

Dííík neěaké credits za rayd jsou jasné + THX:bash:

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

taky bych byl rad kdyby se v CR zacal aresit otazka modchipu, ale to je u nas nedostatkove zbozi (nejspis)

ja mam starou konzolu bez hdmi, to by slo odbanovat prece, jen najit nekoho sikovneho :D

a co sem slysel ja tak prej pri chipu ban nehrozi vubec zadnej oproti flashi, ale mozna se mylim

btw nasel sem nejaky modchipy na xka, ps2 atd. na Kanadsky strance, a byly tam ty chipy ruzny od 30$ do 60$

• 0
Odesláno
Neviem, co mate za problem. Ked chcete hrat po Live, tak si neflashujte konzoly a pekne kupujte orig. Alebo potom nemajte nakakane. Mozeme byt radi, ze sa aspon jedna HD konzola da hrat s hrami za par drobnych...staci hrat offline.

me nejde o hrani, konzoli sem dostal zabanovanou, a jde mi napriklad o marketplace atd.

btw. pennywise kde si sehnal chip? ;)

• 0
  • Moderators
Odesláno

Konzoli lze odbanovat , ale pouze prvni verzi xenon bez hdmi .

Prehraje se pomoci tohoto cipu eeprom konzole... Konzole se pak tvari jako nova .

Videl jsem na youtube i to ze typek pouzival flash pamet cipu jako na jeden system (dashboard) Na tom hral palenky a druha klasicka pamet byla na origa . Mohl si mezi tim prepinat prepinacem . Je to vlastne jako by mel dve konzole s tim ze si ji mohl kdykoliv odbanovat. Je v tom ale hacek , novy dash NXE tohle zablokoval , slo to jen u toho staryho :)

Avsak neni problem si nahrat novy dash na flash cipu a stary pouzivat v konzoli :)

Sikovna vec , ale kdo vam tohle v CR udela fakt nevim :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu