zlatokop.zas Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Hojec lidi takže když byl tedka ten BAN WAVE tak bych potřeboval pár rad: 1)Takže slyšel jsem že s Chipem v Xku je minimální ne-li nulová možnost banu,je to pravda? 2)Jakej chip doporučujete? 3)Je tu někdo z ČR kdo by mi to byl ochotný za něaký poplatek namontovat?? Dííík neěaké credits za rayd jsou jasné + THX:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 1)Takže slyšel jsem že s Chipem v Xku je minimální ne-li nulová možnost banu,je to pravda? prave naopak, kdyz mas cip tak je vetsi pravdepodobnost ze dostanes BAN. teda alespon to tak bylo,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 no ja bych si udelal flash a v pripade banu se da konzole odbanovat ale je to slozity jeste nez samotnej flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 taky bych byl rad kdyby se v CR zacal aresit otazka modchipu, ale to je u nas nedostatkove zbozi (nejspis) ja mam starou konzolu bez hdmi, to by slo odbanovat prece, jen najit nekoho sikovneho :D a co sem slysel ja tak prej pri chipu ban nehrozi vubec zadnej oproti flashi, ale mozna se mylim btw nasel sem nejaky modchipy na xka, ps2 atd. na Kanadsky strance, a byly tam ty chipy ruzny od 30$ do 60$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Právě mno ja taky slyšel že šance na BAn s chipem je nulová ale nejem si jistý...Jinak ten chip se dá určitě poslat Do ČR si myslim že problém nebude sice bude vysoký poštovný ale pravě už nemusíš nikdy update atd ....Jinak ona de odbanovat konzole?? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 jj jde, už jsem si taky o tom četl, ale to budu řešit, až ho dostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Neviem, co mate za problem. Ked chcete hrat po Live, tak si neflashujte konzoly a pekne kupujte orig. Alebo potom nemajte nakakane. Mozeme byt radi, ze sa aspon jedna HD konzola da hrat s hrami za par drobnych...staci hrat offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Tak já mám xbox s chipem ,a jako zatím bez banu no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Tak já mám xbox s chipem ,a jako zatím bez banu no :) To je OK, ale zarucna oprava ziadna! Ja som uz dvakrat vyreklamoval E74 (dve konzoly,mech Benq) a flash mi zostal aj po oprave. Pokracoval som, ako keby sa ani nechumelilo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Neviem, co mate za problem. Ked chcete hrat po Live, tak si neflashujte konzoly a pekne kupujte orig. Alebo potom nemajte nakakane. Mozeme byt radi, ze sa aspon jedna HD konzola da hrat s hrami za par drobnych...staci hrat offline. me nejde o hrani, konzoli sem dostal zabanovanou, a jde mi napriklad o marketplace atd. btw. pennywise kde si sehnal chip? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 no ja bych si udelal flash a v pripade banu se da konzole odbanovat ale je to slozity jeste nez samotnej flash co odbanovani? jak na to?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 co odbanovani? jak na to?! pres chip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas-fish-cz Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 a kde se da ten chip sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak já mám xbox s chipem ,a jako zatím bez banu no :) Právě mě zajímá tentíž otázka kde onen chip sehnat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 http://www.modsupplier.com/catalog/infectus-x360-cpu-time-attack-addon-p-234.html Je tam vic vecicek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nejsem s toho moudrej,ale zabanovou konzoli s toho preci neudela nezabanovanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 ne to uděláš ty pomocí pc a příslušného softu.. předěláš S/N console.. a jedeš znovu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Konzoli lze odbanovat , ale pouze prvni verzi xenon bez hdmi . Prehraje se pomoci tohoto cipu eeprom konzole... Konzole se pak tvari jako nova . Videl jsem na youtube i to ze typek pouzival flash pamet cipu jako na jeden system (dashboard) Na tom hral palenky a druha klasicka pamet byla na origa . Mohl si mezi tim prepinat prepinacem . Je to vlastne jako by mel dve konzole s tim ze si ji mohl kdykoliv odbanovat. Je v tom ale hacek , novy dash NXE tohle zablokoval , slo to jen u toho staryho :) Avsak neni problem si nahrat novy dash na flash cipu a stary pouzivat v konzoli :) Sikovna vec , ale kdo vam tohle v CR udela fakt nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Je to peklo pratele.Jak s toho ven :_( Tech cipu na Xbox360 je zpousta.Kdyby to aspon odbanovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zlatokop.zas
Hojec lidi takže když byl tedka ten BAN WAVE tak bych potřeboval pár rad:
1)Takže slyšel jsem že s Chipem v Xku je minimální ne-li nulová možnost banu,je to pravda?
2)Jakej chip doporučujete?
3)Je tu někdo z ČR kdo by mi to byl ochotný za něaký poplatek namontovat??
Dííík neěaké credits za rayd jsou jasné + THX:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.