Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

WIFI z Notebooku do PSP

czjojo

Otázka

Ahoj prosím o radu, je možné se připojit pomocí WIFI, která je v Notebooku, internet se připojuje pomocí LAN. Jestli je možné nějakým zposobem nastavit záchytný bod, tak aby bylo možné využívat připojení WIFI, kdy PSP využije i net.

Podařilo se mi jen připojit PSP pomocí AD-HOC (bez internetu, ale stejně to nebylo úplné připojení) jinak nenačetl mi comp žádné zařízení. Zřejmě musím vytvořit pomyslný WIFI hospot, ale bohužel nevím jak. Předem děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj prosím o radu, je možné se připojit pomocí WIFI, která je v Notebooku, internet se připojuje pomocí LAN. Jestli je možné nějakým zposobem nastavit záchytný bod, tak aby bylo možné využívat připojení WIFI, kdy PSP využije i net.

Podařilo se mi jen připojit PSP pomocí AD-HOC (bez internetu, ale stejně to nebylo úplné připojení) jinak nenačetl mi comp žádné zařízení. Zřejmě musím vytvořit pomyslný WIFI hospot, ale bohužel nevím jak. Předem děkuji za odpověď.

No a v tom pc mas nastaveno, ze chces sdilet pripojeni k internetu?

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud vím, tak přímo k wifi v notebooku nejde připojit psp a sdílet na tom net. Wifiny totiž v notesu nepodporují režim access pointu a proto ti to nejde. Taktéž jsem to úplně stejně zkoušela a pátrala po tom. Prostě pokud budeš chtít v psp net, tak jedině koupit buď wifi klíč, nebo třeba wifi router/access point.

Ale rozhodně se dále poptej klidně.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano pokud ten notebook to podporuje, tak jistě, že by to mělo jít. Ale já po tom pátrala tak před půl rokem a tohle jsem se dozvěděla. Že interní wifi v notesu v 99% nepodporují vytvoření access pointu. Já osobně mám k dispozici na vyzkoušení 3 notesy různých značek a ani u jednoho to nelze. Pokud se samozřejmě bavíme o té vestavěné wifi a ne o wifi přes např PCMCIA kartu.

Ale piště další názory.

Odkaz ke komentáři

• 0
Mám notebook Acer TravelMate 4150 v něm je WIFI Intel Pro/WIRELESS 2200BG. Pokud jsem se díval dobře tak to asi nepodporuje, to je škoda, jelikož jsem chtěl hrát Test drivera online. No nic budu si muset koupit wifi klič. Díky za odpovědi.

njn Acery jsou prej sračky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu