salat Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 čus slyšel sem že prej dostávaj bany češi co nemaj upravenou konzoli,jen za to že jsme v nepodporvaný zemi,nejsou to ověřený zdroje,ale co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Já si myslím,že o tom je dost topiců :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 ze je to picovina, stat se to muze ovsem znam pouze "par" jedincu kteri toto zazili a moc se mi tomu verit nechce ;) kdyby to opravdu chteli bloknout dostanes ban hned po registraci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 suchač ....no já jich taky pár znám, takže toť otázka už ani neřeším....suchač už jsem vysvětloval proč ti to nebloknou hned....neřešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
salat
čus slyšel sem že prej dostávaj bany češi co nemaj upravenou konzoli,jen za to že jsme v nepodporvaný zemi,nejsou to ověřený zdroje,ale co si o tom myslíte?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.