Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

internet a wma


LoLiK

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Co se týče toho internetu, tak to může mít docela dost příčin. Lépe to popiš - jaký signál, jestli to nebylo zabezpečené, jestli si měl vše dobře nastavené, jestli to bylo třídy b???

K tomu formátu WMA, nejdou ti, protože je nemáš aktivované. Najdeš to někde v nastavení, ale abys to aktivoval, tak musíš být připojený k internetu a nebo mít flash a aktivovat to v recovery menu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
PSP s flashem jsem prodal tak před půl rokem, takže si nejsem úplně jistý, ale mělo by to být takto. Vypni PSP, zmáčkni tlačítko L, které budeš držet a zároveň zapni PSP. Mělo by ti naskočit recovery menu, kde si to už povolíš;).

Není to L, ale je to tlačítko R (Recovery menu) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jenom bych chtěl říct že i když držim R a vipnu a zapnu PSP žádný menu mi tam neskákne. když se kouknu na nastavení mam tam Internet do NOT start a myslim že de jenom vo to abych ho někde aktivoval a mělo by to jít. jináč na skype se normálně přihlásim a de mi i hovor tak co stim :) prosim kdybyste mi spíš napsali na BegFlip@seznam.cz dík :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu