LoLiK Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 pls poraďte přes wifi jsem našel nějakej signál docela dost 67% a pak když jsem chtěl jít na internet furt nějakej error ! :( jak můžu jít na net a ještě dam do psp písničky v formátu wma a nic :( ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Co se týče toho internetu, tak to může mít docela dost příčin. Lépe to popiš - jaký signál, jestli to nebylo zabezpečené, jestli si měl vše dobře nastavené, jestli to bylo třídy b??? K tomu formátu WMA, nejdou ti, protože je nemáš aktivované. Najdeš to někde v nastavení, ale abys to aktivoval, tak musíš být připojený k internetu a nebo mít flash a aktivovat to v recovery menu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoLiK Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 flashnuté ho mam no dal jsem network a automat a tam to vyhledávalo atd. jak bych to měl udělat to mi rači napiš :D jestli to pochopim ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 PSP s flashem jsem prodal tak před půl rokem, takže si nejsem úplně jistý, ale mělo by to být takto. Vypni PSP, zmáčkni tlačítko L, které budeš držet a zároveň zapni PSP. Mělo by ti naskočit recovery menu, kde si to už povolíš;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Nechci kecat ale písničky tam dej v mp3 a je to v pohodě nikde nic nepřeváděj a co se netu týče nebyl zaheslovanej? Když sem třeba někde v restauraci tak to v poho jde mají to bez hesla i když někdy ne a domácí wifi jsou většinou zaheslovaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoLiK Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 j jasný dík moc ale mě to píše nějaký eror a já neumim anglicky :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Tak sem tu chybu napiš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raddek-sk8 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 PSP s flashem jsem prodal tak před půl rokem, takže si nejsem úplně jistý, ale mělo by to být takto. Vypni PSP, zmáčkni tlačítko L, které budeš držet a zároveň zapni PSP. Mělo by ti naskočit recovery menu, kde si to už povolíš;). Není to L, ale je to tlačítko R (Recovery menu) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Není to L, ale je to tlačítko R (Recovery menu) :) A jo, máš pravdu, nevím proč jsem napsal L, když si sám dobře uvědomuji, že bylo na pravé straně:). Každopádně, díky za opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoLiK Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 dík moc lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raddek-sk8 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 dík moc lidi Nemusel bys to psát kdyby jsi dal thanks. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hall Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 jenom bych chtěl říct že i když držim R a vipnu a zapnu PSP žádný menu mi tam neskákne. když se kouknu na nastavení mam tam Internet do NOT start a myslim že de jenom vo to abych ho někde aktivoval a mělo by to jít. jináč na skype se normálně přihlásim a de mi i hovor tak co stim :) prosim kdybyste mi spíš napsali na BegFlip@seznam.cz dík :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LoLiK
pls poraďte přes wifi jsem našel nějakej signál docela dost 67% a pak když jsem chtěl jít na internet furt nějakej error ! :( jak můžu jít na net
a ještě dam do psp písničky v formátu wma a nic :( ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts