Tommzs Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Ahoj, muzu se zeptat vite nekdo kde sehnat vice informaci o takovem tom pojištění, kdy vam vec spadne na zem a dostanete novou? Neco jako zaruka u KOSS PORTA PRO Mam 2 týdny starej telefon a je dost drahej.. mám o něj strach:D Protože poslední 3 telefony skončili s rozbitym displejem a tenhle ho má extra velkej:D Díky za odpověďi:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak si pojisti ten telefon ne ??? xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak si pojisti ten telefon ne ??? xDD Ano, ale kde o tom sezenu vice informaci?:) Kolik to stoji, kde si to pojistit... zatim sem hledal v google "pojištění" apod.. a pojištění přímo na věc sem nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Asi bude nejlepší zajít do pojišťovny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 A do který mi pověz:D Která je nejlepší a nejlevnější?:D Proto se ptám po odkazech a informacích::D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Zkus více pojišťoven ale podle mně se ti takováhle pojistka nevyplatí..(myslím pojistit věc! Protože to bude drahé! Ale jak try si psal pojistka na blbost to vyjde levněji třebacca 800,- ročně ale ptej se nebo klaď jim konkrétní dotaz na to co opravdu potřebuješ jinak ti napálí pojistku na blbost ty ji budeš platit a pak se něco stane a tobě řeknou ooouuu na tohle se to nevztahuje... stím už jsem se setkal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 A do který mi pověz:D Která je nejlepší a nejlevnější?:D Proto se ptám po odkazech a informacích::D:D Tohle pojištění mají snad jen v electroworldu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Zkus více pojišťoven ale podle mně se ti takováhle pojistka nevyplatí..(myslím pojistit věc! Protože to bude drahé! Ale jak try si psal pojistka na blbost to vyjde levněji třebacca 800,- ročně ale ptej se nebo klaď jim konkrétní dotaz na to co opravdu potřebuješ jinak ti napálí pojistku na blbost ty ji budeš platit a pak se něco stane a tobě řeknou ooouuu na tohle se to nevztahuje... stím už jsem se setkal! Piš srozumitelněji.... Pojistka na blbost je ale na věc kterou rozbiješ, akorát nesmí ta věc být tvoje... A myslím, že si kámoš nechal pojistit PSP a zas tak drahý to nebylo... Zeptám se ho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Piš srozumitelněji....Pojistka na blbost je ale na věc kterou rozbiješ, akorát nesmí ta věc být tvoje... A myslím, že si kámoš nechal pojistit PSP a zas tak drahý to nebylo... Zeptám se ho.. Díky, pak napiš(klidně PM) co jsi zjistil. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Piš srozumitelněji....Pojistka na blbost je ale na věc kterou rozbiješ, akorát nesmí ta věc být tvoje... A myslím, že si kámoš nechal pojistit PSP a zas tak drahý to nebylo... Zeptám se ho.. Omlouvám se co mám napsat srozumitelněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 To snad pojistijou tam kde si ten mobil koupil ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 To snad pojistijou tam kde si ten mobil koupil ne? u O2 mi to pojistí?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 to ze mas leve ruce za to nikdo nemuzu z pochybuju ze ti pojistovna pojisti mobil proti padu,kup si telefon pro slepe tam neni displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 To o čem mluvíš je pojištění odpovědnosti v běžném životě, ale nechrání to tvoje věci. Je to pouze na škodu kterou způsobíš někomu jinému. Ale má to ještě dost úskalí věc kterou poškodíš nesmí být vypůjčená nebo tebou využívaná. Např. Půjčíš si kámošův mobil a on ti spadne... tak ta škoda není likvidní. Na to jsou jiná ne zcela výhodná pojištění, když jsem třeba kupoval mobil tak mi k němu v Elektrowoldu nabízeli nějaký pojištění ale ani jsem ho nekoumal. Mělo to řešit nějaký to odcizení telefnu rozbití... Ale zas odcizení telefonu se dá řešit v rámci pojištění domácnosti když tě někdo přepadne (ne třeba že ti ho šlohne kapsář ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.