Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pojištění pro blbce

Tommzs

Recommended Posts

Ahoj, muzu se zeptat vite nekdo kde sehnat vice informaci o takovem tom pojištění, kdy vam vec spadne na zem a dostanete novou? Neco jako zaruka u KOSS PORTA PRO

Mam 2 týdny starej telefon a je dost drahej.. mám o něj strach:D Protože poslední 3 telefony skončili s rozbitym displejem a tenhle ho má extra velkej:D

Díky za odpověďi:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus více pojišťoven ale podle mně se ti takováhle pojistka nevyplatí..(myslím pojistit věc! Protože to bude drahé! Ale jak try si psal pojistka na blbost to vyjde levněji třebacca 800,- ročně ale ptej se nebo klaď jim konkrétní dotaz na to co opravdu potřebuješ jinak ti napálí pojistku na blbost ty ji budeš platit a pak se něco stane a tobě řeknou ooouuu na tohle se to nevztahuje... stím už jsem se setkal!

Odkaz ke komentáři

Zkus více pojišťoven ale podle mně se ti takováhle pojistka nevyplatí..(myslím pojistit věc! Protože to bude drahé! Ale jak try si psal pojistka na blbost to vyjde levněji třebacca 800,- ročně ale ptej se nebo klaď jim konkrétní dotaz na to co opravdu potřebuješ jinak ti napálí pojistku na blbost ty ji budeš platit a pak se něco stane a tobě řeknou ooouuu na tohle se to nevztahuje... stím už jsem se setkal!

Piš srozumitelněji....

Pojistka na blbost je ale na věc kterou rozbiješ, akorát nesmí ta věc být tvoje...

A myslím, že si kámoš nechal pojistit PSP a zas tak drahý to nebylo...

Zeptám se ho..

Odkaz ke komentáři

To o čem mluvíš je pojištění odpovědnosti v běžném životě, ale nechrání to tvoje věci. Je to pouze na škodu kterou způsobíš někomu jinému. Ale má to ještě dost úskalí věc kterou poškodíš nesmí být vypůjčená nebo tebou využívaná. Např. Půjčíš si kámošův mobil a on ti spadne... tak ta škoda není likvidní.

Na to jsou jiná ne zcela výhodná pojištění, když jsem třeba kupoval mobil tak mi k němu v Elektrowoldu nabízeli nějaký pojištění ale ani jsem ho nekoumal. Mělo to řešit nějaký to odcizení telefnu rozbití... Ale zas odcizení telefonu se dá řešit v rámci pojištění domácnosti když tě někdo přepadne (ne třeba že ti ho šlohne kapsář ) ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu