lonewolf_x Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Ahojte, dnes jsem tedy dostal ban, ale ono to 2x udělalo i předtím. Najednou mi Xko píše, že instalace hry na HDD není podporována, přitom už na HDD instalována byla. Nemá někdo zkušenost co s tím udělat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 ban = zakaz instalaci her na disk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Hh, ban obnáší i to , že nebudeš moci používat HDD k instalaci her :lol: edit: suchyznosu500 byl rychlejší :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lonewolf_x Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 předpokládám, že novej flash toto omezení také neodstraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grolldir Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Řeší se to tady http://console-forum.net/showthread.php?t=72092 možná kdyby ses podíval co se řeší na foru už několik dní stále aktuálně tak bys to téma nemusel ani vytvářet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lonewolf_x
Ahojte,
dnes jsem tedy dostal ban, ale ono to 2x udělalo i předtím. Najednou mi Xko píše, že instalace hry na HDD není podporována, přitom už na HDD instalována byla. Nemá někdo zkušenost co s tím udělat? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.