lonewolf_x Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Ahojte, dnes jsem tedy dostal ban, ale ono to 2x udělalo i předtím. Najednou mi Xko píše, že instalace hry na HDD není podporována, přitom už na HDD instalována byla. Nemá někdo zkušenost co s tím udělat? díky Citovat
0 suchac500 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 ban = zakaz instalaci her na disk.... Citovat
0 espézetka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Hh, ban obnáší i to , že nebudeš moci používat HDD k instalaci her :lol: edit: suchyznosu500 byl rychlejší :d Citovat
0 lonewolf_x Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 předpokládám, že novej flash toto omezení také neodstraní... Citovat
0 Grolldir Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Řeší se to tady http://console-forum.net/showthread.php?t=72092 možná kdyby ses podíval co se řeší na foru už několik dní stále aktuálně tak bys to téma nemusel ani vytvářet. Citovat
Otázka
lonewolf_x
Ahojte,
dnes jsem tedy dostal ban, ale ono to 2x udělalo i předtím. Najednou mi Xko píše, že instalace hry na HDD není podporována, přitom už na HDD instalována byla. Nemá někdo zkušenost co s tím udělat? díky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.