Steve Fox Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Quake Wars enemy territory co si myslite o tyhle hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnDOU Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Quake Wars enemy teriory co si myslite o tyhle hře? Podle mě vyhozené peníze :( Jako pařba je to dobrá s lidma. Ale kůpil sem ju na PS3 a ať sem se připojil kamkoliv, tak total moc lagů, že se to nedalo hrát. Nevím jak teď, už sem to po tom nikdy nezkůšal. Docela mě to mrzelo, na PC sem to rád hrával s kamošama. Jinak net mám dost rychlý :) EDIT: Proto asi stojí jen 2 kila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 jj po netu to hrat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnDOU Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 S botama je to nuda podle mě. Když nebojuju slidma proti lidem, tak mě to nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 hmm ale pro dva je to taky docela dobrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.