Humr Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 zdravim mam takovy dotaz dneska jsem zapl ixko a vyskocila mi hlaska ze jsem dostal ban hry online nehraju ani hry ktere jeste nebyly vydany tak kvuli ceho sem to schytal? a znamena to ze jsem prisel o zaruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Jo přišel a stačí jestli si lhal při registraci že jsi z UK,což si asi musel,protože ČR live nemá.Je tu o tom topic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 ano přišel si o záruku.. a topic o banech tu už je... negto rychlejší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 viz topicy o banu LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Humr
zdravim mam takovy dotaz dneska jsem zapl ixko a vyskocila mi hlaska ze jsem dostal ban hry online nehraju ani hry ktere jeste nebyly vydany tak kvuli ceho sem to schytal? a znamena to ze jsem prisel o zaruku?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts