Bios Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Caute chtěl jsem se zeptat zda-li máte skušenosti z fake bateriemi chci si objednat a nevím ... Aby mi to neskazilo celé psp ? Za všechny odpovědi děkujii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Fake baterie je skoro to same jako original od SONY, vetsinou ma jen vyzsi kapacitu (mAh) ale muzou driv odejit, take samozdrejme zaleni jaka baterie to je, ne kazda je kvalitni, muzou byt hure kompatibilni a dele se nabijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Míň vydrží ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 no takhle ti to řeknu, parkrát fake vybiješ a nabiješ a baterka ti potom vydrží tak hodinu a míň a míň a míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Baterie má menší výdrž a ta výdrž se furt časem zmenšuje ..... Párkrát pomůže dát na topení a pak přestane jít úplně :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 ne kazde jsou na prd. kamos ji ma asi pul roku a vydrzi mu mnohem dele nez normalni baterie samozdrejme jsou i takove jako byly uz popisivany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ne kazde jsou na prd. kamos ji ma asi pul roku a vydrzi mu mnohem dele nez normalni bateriesamozdrejme jsou i takove jako byly uz popisivany v tom případě to není FAKE, tad se bavíme o FAKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bios
Caute chtěl jsem se zeptat zda-li máte skušenosti z fake bateriemi chci si objednat a nevím ... Aby mi to neskazilo celé psp ? Za všechny odpovědi děkujii
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts