Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde onboard LAN(sitova karta)

Kapr

Otázka

Cau..mam problem se sitovou kartou ktera je na zakladnich deskach(LAN)sitova karta mi ukazuje 400Mb/s a pripojeno ale zadnej kabel tam neni..a kdyz ho tam dam tak nic..porad..opravit nejde...prej nelze opravit toto spojeni diky tomu ze tam neni protokol TCP/IP...a vubec nevim co s tim...sitovku bych celkem potreboval aby mi sel na druhym PC net

Zkousel jsem

odinstalovat a nainstalovat znova-nic

Windows repair fix-nic

preinstalova pc smazat HDD-nic

takze proste nevim cim by to mohlo bejt:(

kdyztak dik za pomoc...

jinak jestli to pomuze..driv ta sitovka fungovala ted nejak nevim jak ji proste rozjed:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
s nějvětší pravděpodobností se snažíš nastavovat 1394 adaptér čili FireWire a pro Tvojí lan síťovou kartu nemáš nainstalované ovladače, máš zakázanou v BIOSu nebo nepracuje správně...

případně prozraď model desky a verzi OS

Deska: ASUS A8N-SLI

jj jinak mas pravdu jde o 1394....

Odkaz ke komentáři

• 0
ve správci zařízení u síťového adaptéru s otazníkem dáš přeinstalovat ovladač a ukaž do té složky Ethernet...

http://www.uloz.to/3035977/ethernet-a8n-sli.zip

hej kamo fakt dik moc:) dik..ty ovladace jsem tam uz nejaky mel..ale neslo to..ted uz de...dik...

jo myslis ze bys mi nasel jeste na jednu desku?mam 2 pc na tom druhym to dela to same...

Deska:Gigabyte GA-K8N51GMF-9(-RH)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu