6y4ever Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Ahoj, mam problem stahnul jsem NHL 07 z RS i z SR! zkoušel jsem ISO i CSO ale hra se zapne z čevená obrazovka a naběhne the game could not be started (8002014) ! Mám GEN Rocevery menu, co s tim pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 máš nastaveno m33 driver ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 jj, teď další problém jak se dostat z REcovery menu? :D EDIT: tak už zase jen jeden problém ten s tim NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Zkontroluj jestli máš nastaveno M33 driver to může být tím a nebo špatná verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 M33 driver, zkusim stahnout jeste treti verzi :D ale spis jde o cislo ty chyby :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Tentokrát staženo z CZ share a furt nic, kdo vyřeší můj problém dostane 100 credits a thx pls :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 a jakej mas gen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 gen-B to nepude musis mit gen-a az ho budes mit tak ti to pude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 gen-B to nepude musis mit gen-a az ho budes mit tak ti to pude :) nesmysl... proč by dělal nižší fw?! :) 6y4ever: ja osobně mam gen-D2 a fachá to... podle mě to fw nebude... ale můžeš to zkusit, nejnovější fw se ti bude vždycky hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nevim jaky mas psp ale ja mam psps 3000 a kdyz sjem tam dal ten noje cfw tak mic neslo zpustit muze to skusit no :) vzdicky jse to da predelat z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 mam PSP 3000 ale melo by se to nejak nastavit v recovery prej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nn nejak jsme to nenasel bouzej ne gen a ti pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Měl jsem taky ten problém, a udělal jsem tohle : v Recovery menu zvol Advanced a pak Advanced configuration a tam nastav Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled...snad to pomůže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 :B pokud jsi mnel stazenou hru tak by to mohlo pomoc ale pokud mas umd tak nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Předpokládám že jí měl staženou :D když má CFW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 jj, tehnle návod jsem dostal a mám tam jiný uspořádání je to GEN recovery menu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 tak nikdo neni :( ja mam treba 9 umd her a taky mam cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN1468623801 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Hoj ja taky mám problém, když chceme hrát s kámošem Nhl 07 tak vždy jak se připojíme tak po chvilce to napíše že se připojení nezdařilo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Hoj ja taky mám problém, když chceme hrát s kámošem Nhl 07 tak vždy jak se připojíme tak po chvilce to napíše že se připojení nezdařilo. Díky to mi taky obcas dela hlavne u fifi 09 rano jse pripojim bez problemu tak asi do 9 a pak stim mam problem jse pripojit (myslim jsi ze to je ze 1 hrac ma rychlejsi hru nez 2 hrac a pak to hazi tyhle chyby moje myslenka .):!: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.