T-o-mmy Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Ahoj,existuje nějáký program který by tento formát překonvertoval př. do AVI? Je to z natáčení CS:Source dema a potřeboval bych to překonvertovat... za odpověd dám 300 crdts.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 no napadá mě max pustiti demo a nahrát přes fraps ... přímo program nevim zkus google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mironfs Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 toto fakt nepoznam tentto format ale zatial vzdy ked som konvertoval pomohol mi program SUPER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 toto fakt nepoznam tentto format ale zatial vzdy ked som konvertoval pomohol mi program SUPER není to formát videa ... ale jen mapa pohybů a další maličkostí v CS prostě nahraný cs video ke kterýmu je třeba cs engine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mironfs Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nj clovek hned spozna ze nehram cs skus toto http://lmgtfy.com/?q=dem+to+avi+converter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Zkusím to, přes fraps jsem to nahrával ale nahrávalo mi to jen 30 secund :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Zadej si do googlu registrovaný fraps a najdi si neco co si myslis ze neni posranej soubopr to poznas podle kvality stranek vetsinou a stahni registrovany fraps vetsinou v zip souboru tenhle fraps uz je na nekoho registrovanej tudiz muzes natacet jak ti tvuj HDD povolí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ok zkusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 mmy;716485']ok zkusím :) Tak co nasel jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 myslim ze SK player přehráva videa.dem a myslim ze je i nataci.. pak staci stahnout sony vegas 9 a mas nadherne movie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T-o-mmy
Ahoj,existuje nějáký program který by tento formát překonvertoval př. do AVI? Je to z natáčení CS:Source dema a potřeboval bych to překonvertovat... za odpověd dám 300 crdts..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.