Marr Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Zdravim,dnes sem preinstaloval Visty,vse funguje,jenom mi za boha nefunguje zvuk.nainstaloval sem ovladace,nastavil hlasitost na maximu,mam repraky zapojeny,ale stejnak to nefunguje..nejaka rada.? :)) /na sluchatkach zvuk funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Zdravim,dnes sem preinstaloval Visty,vse funguje,jenom mi za boha nefunguje zvuk.nainstaloval sem ovladace,nastavil hlasitost na maximu,mam repraky zapojeny,ale stejnak to nefunguje..nejaka rada.? :))/na sluchatkach zvuk funguje. spatnej jack?rozbita zvukovka?nebo zkus kouknout na ovladace zvuku co tam mas..jestli treba nemas jinej zdroj(Grafika)tak to zmen na zvukovku....btw nevim jak je to Vistach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jacky sem zkousel vsecky."skripani" v reprakach jde,takze rozbita zvukovka nebude.ovladace sem zkousel preinstalovat,ale nepomohlo. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 pokud ti funguje zvuk na sluchatkach ale kdyz pripojis repro tak zvuk nejde, tak je chyba v repro, zejo... logicky... zkus repro pripojit k necemu jinymu jestli budou hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
Zdravim,dnes sem preinstaloval Visty,vse funguje,jenom mi za boha nefunguje zvuk.nainstaloval sem ovladace,nastavil hlasitost na maximu,mam repraky zapojeny,ale stejnak to nefunguje..nejaka rada.? :))
/na sluchatkach zvuk funguje.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.