Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

xbox 360-model

pinkpiggy

Recommended Posts

Ahoj lidi,

omluvuju se za tuhle sekci,ale nikde tu neni nic jineho v xbox sekci, kam by to slo dat (jestli moderator uzna za nevhodnou sekci, prosim o presunuti do nejakeho pokecu:) diky)..

ale chtel jsem se zeptat dalsich xboxaru na nazor..:) (zaroven se i pochlubit protoze je to zatim jeden z mych jedinych 3d modelu ktery jsem ochoten dodelat do konce :D:D)..

tak jak vam to ZATIM prijde :D:D (pozaduji pouze pochvali, urazky si nechte jinam :D:D:D:D)

je tu nekdo kdo dela na vyssi urovni ve 3D?? nejlepe 3D max..potreboval bych poradit s materialama..ty mi nikdy nesly..:-/..me teda nikdy neslo ani modelovani,na 2D grafiku predstavivost mam,ale 3D mi vzdycky dopadla tak trosku zvlastne :D (priklad kdyz jsem modeloval naraznik na auto,najednou mi z toho vznikla nejaka vzdusna lod :D)..

takze zatim to delam v jednodussich grafickych programech,pozdeji vyexportuju do 3ds a tam bych chtel dodelat materialy..

jak jsem rekl,orientuju se spis ve 2D grafice,takze rady od lidi co pracuji s 3D jen uvitam..

diky..

tu je nahled prozatim (pracuju na tom zatim "jen" asi pul hodinky,pozdeji budu dodelavat jeste i ovladace,atd..), pro zvetseni kliknete:

xboxs.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu