pinkpiggy Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ahoj lidi, omluvuju se za tuhle sekci,ale nikde tu neni nic jineho v xbox sekci, kam by to slo dat (jestli moderator uzna za nevhodnou sekci, prosim o presunuti do nejakeho pokecu:) diky).. ale chtel jsem se zeptat dalsich xboxaru na nazor..:) (zaroven se i pochlubit protoze je to zatim jeden z mych jedinych 3d modelu ktery jsem ochoten dodelat do konce :D:D).. tak jak vam to ZATIM prijde :D:D (pozaduji pouze pochvali, urazky si nechte jinam :D:D:D:D) je tu nekdo kdo dela na vyssi urovni ve 3D?? nejlepe 3D max..potreboval bych poradit s materialama..ty mi nikdy nesly..:-/..me teda nikdy neslo ani modelovani,na 2D grafiku predstavivost mam,ale 3D mi vzdycky dopadla tak trosku zvlastne :D (priklad kdyz jsem modeloval naraznik na auto,najednou mi z toho vznikla nejaka vzdusna lod :D).. takze zatim to delam v jednodussich grafickych programech,pozdeji vyexportuju do 3ds a tam bych chtel dodelat materialy.. jak jsem rekl,orientuju se spis ve 2D grafice,takze rady od lidi co pracuji s 3D jen uvitam.. diky.. tu je nahled prozatim (pracuju na tom zatim "jen" asi pul hodinky,pozdeji budu dodelavat jeste i ovladace,atd..), pro zvetseni kliknete: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jo, je to v pohodě. :) Soudím to čistě podle prvního dojmu. Ode mě se profesionální kritiky nedockáš. Já bych nezvládl udělat ani to kolečko na něm. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 nova verze,dodelany USB :D (to byla hrozna piplacka :-/ ): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.