trusty Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 cau,je tady nekdo kdo by tu hru zahral po netu?nebavi mne hrat s rusakama kteri mne hned odkraglujou:lol:tak jestli to nekdo ma a byl by schopnej si treba hned zahrat,tak sem napiste a zalozili by sme hru a hrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 refresh,delejte pojdte nekdo za chvilku zahrat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 myslíš přes hamachi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 neumim pres hamachi:Dnormalne,najedu do hry pro vice hracu,najdu si nejakou hru a hraju,tim to pro mne konci:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ja bych dal ale nemam origo tak jedine pres hamachi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 stahni si program garena http://www.garena.com/ a mužeš hrat na založenejch servrech co založili oni a nebo založiš sam ja mam original ale hraju spiš tam .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 mas ICQ ?? zaparime spolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.