xxx Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Má to cenu koupit novy xko a pak dostat ban pokud s epotvrdi že to jde offline ze nam to zabanuji je po zaruce a po HDD co si o tom myslite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jen si ho kup :P Hraj jen off, zachvilu se mrkvosoft uklidní a ty můžeš na live :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Má to cenu koupit novy xko a pak dostat ban pokud s epotvrdi že to jde offline ze nam to zabanuji je po zaruce a po HDD co si o tom myslite ? Nieco mi uniklo? To mas odkial, ze sa BAN da dostat aj ked sa konzola nikdy nepripoji na XLive??? Ako sa to da?:shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 No pokud MS to takhle vymysli že v update dashe bude nejaky program ktery prohede mechaniku a zjisti flash tak ban zatim to neni potvrzeny ale mohlo by byt ale doufejme že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jen si ho kup :P Hraj jen off, zachvilu se mrkvosoft uklidní a ty můžeš na live :D Ja bych to taky videl a myslis že na hrejte je to idelani koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jojo , na hrejte je to super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 JJ ja bych to taky tak videl jen doufam že se jim podari to nejak rozjed ten live treba MS ustoupí a da na do lokalizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salat Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 xxx:jako jestli myslíš,že pojedeš origo,tak ban na xlive nedostaneš jo a nevíte někdo,když mám harddisk ze zabanovanýho xka a dám ho na novou neflashlou konzoli jestli mi nic nehrozí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 xxx:jako jestli myslíš,že pojedeš origo,tak ban na xlive nedostanešjo a nevíte někdo,když mám harddisk ze zabanovanýho xka a dám ho na novou neflashlou konzoli jestli mi nic nehrozí? ne, nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ta vec co banuje HDD neni v v nem ale v chipu v konzoli ta to zavinila pokud das HDD do jineho nebanoveho xka pojede normalne max ho naformatovat pokud by nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojzik Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 xxx:jako jestli myslíš,že pojedeš origo,tak ban na xlive nedostanešjo a nevíte někdo,když mám harddisk ze zabanovanýho xka a dám ho na novou neflashlou konzoli jestli mi nic nehrozí? Tak to je opravdu pekna blbost.. Znam osobne dva lidi, kteri maj Neflashnutej Xbox a banan dostali.. Oba uz volali na Microsoft, kde jim bylo řečeno, že je služba Live v naší zemi nedostupná a tudíž s tím nemohou nic udělat.. Lidi, už to proboha pochopte.. V americe možná šlo a Flashe, tady u nás to bude o něčem jiném.. Jsou tu lidé kteří mají flash a hrály cod6 od prvního jsou stále na Live a lidé kteří naopak mají vše origo a do konzole nikdy nezasáhli dostávají banány.. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salat Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 lojzik:ale v česku nedostaneš ban za to že jsi v nepodporovaný zemi,microsoft dal ban omylem,ale schovává se za podporu,proč by asi dávali ban lidem kteří nemaj flash?aby přišli o peníze za gold a ms pointy?a lidi který hráli cod mw 2 dřív a ještě k tomu maji flash,tak už online nejsou,tomu nevěřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FlashCZ Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 No můj kámoš hraje noví cod s flashnem a online pořád a ban nedostal. já ho dostal včera a to jsem to ani nehrál. To s banováním lidí z čech co nemaj flash si myslim že je asi vopravdu omyl kdyby jeli i po češích jako že nemáme podporu tak nesmíme na live vůbec tak by pro ně neměl bejt problém bannout všechny v republice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 No můj kámoš hraje noví cod s flashnem a online pořád a ban nedostal. já ho dostal včera a to jsem to ani nehrál. To s banováním lidí z čech co nemaj flash si myslim že je asi vopravdu omyl kdyby jeli i po češích jako že nemáme podporu tak nesmíme na live vůbec tak by pro ně neměl bejt problém bannout všechny v republice. Microsoft nebanuje uživatele z ČR (pokud neni flash), pokud ano, stačí si zažádat o unban a ten byl vždy udělen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxx
Má to cenu koupit novy xko a pak dostat ban pokud s epotvrdi že to jde offline ze nam to zabanuji je po zaruce a po HDD co si o tom myslite ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.