Negto Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Bully 2 Tento rok jsme vás informovali, že studio Rockstar New England pracuje na dvou neoznámených projektech. Vývojáři z tohoto studia jsou zodpovědní třeba za hru Bully: Scholarship Edition (Canis Canem Edit), takže jsme tak nějak očekávali, že by mohli připravovat druhý díl. Ten nyní potvrdil hudební skladatel Shawn Lee, který v rozhovoru prozradil, že už by brzy měl pracovat na soundtracku k Bully 2. Nyní už jen čekat, jak na tuto informaci zareaguje Rockstar. Doufejme, že nejde jen o přeřeknutí a my se druhého dílu opravdu dočkáme. První díl byl totiž hodně kvalitní a dvojku by si zasloužil a myslíme, že by ji tu brala spousta hráčů. Já se hrozně těším,na ps2 to byla pecka :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jojo taky se těším Bully: SE mě strašně bavil projeto jak na PC tak xboxu :) těším se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Tahle hra prostě super jednička mě naprosto dostala a viděl jsem se v TV :D když jsem hrál takže bych byl docela štastnej kdyby fakt vyšla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Koukal sem na videa z jedničky a bylo to luxusní, stáhnu si to na xko. Ale dvojka, bude taky nice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.