Negto Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 Bully 2 Tento rok jsme vás informovali, že studio Rockstar New England pracuje na dvou neoznámených projektech. Vývojáři z tohoto studia jsou zodpovědní třeba za hru Bully: Scholarship Edition (Canis Canem Edit), takže jsme tak nějak očekávali, že by mohli připravovat druhý díl. Ten nyní potvrdil hudební skladatel Shawn Lee, který v rozhovoru prozradil, že už by brzy měl pracovat na soundtracku k Bully 2. Nyní už jen čekat, jak na tuto informaci zareaguje Rockstar. Doufejme, že nejde jen o přeřeknutí a my se druhého dílu opravdu dočkáme. První díl byl totiž hodně kvalitní a dvojku by si zasloužil a myslíme, že by ji tu brala spousta hráčů. Já se hrozně těším,na ps2 to byla pecka :love: Citovat
Em3R Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 jojo taky se těším Bully: SE mě strašně bavil projeto jak na PC tak xboxu :) těším se.. Citovat
CHheVvy Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 Tahle hra prostě super jednička mě naprosto dostala a viděl jsem se v TV :D když jsem hrál takže bych byl docela štastnej kdyby fakt vyšla Citovat
xUltimate Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 Koukal sem na videa z jedničky a bylo to luxusní, stáhnu si to na xko. Ale dvojka, bude taky nice ... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.