emkay.wOw~ Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 Zdravim, mam problem s nastavenim netem v psp, je tu nekdo, kdo ma net pres O2 a vi jak to zprovozdit? prosim poradte mi :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 jestli mas modem wifi tak jen pripojit... trosku to vic popis at mame sanci pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 no vetsinou pokud mas to jak ja tak uzivatelske jmeno byva nejaky email spis tvuj co ti dali.. a heslo u mne je referencni cislo(automaticky) vytacnee cislo je 0 zkus zavolat O2 pokud ti to nepujde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 uzivatelsky meno mno muzes jmit jakykoliv heslo uz se to nedela podle referencniho cisla... musis nastavit spravnej protokol v modemu.. zalezi co ma jstli usb nebo sitovej modem(router) mas..... www.techzona.cz tam mas vsecky potrebny navody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miniking Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 nn, uz jsem to vyresil, musel jsem nastavit IP a prepinat mezi station a acess pointem.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emkay.wOw~
Zdravim, mam problem s nastavenim netem v psp, je tu nekdo, kdo ma net pres O2 a vi jak to zprovozdit? prosim poradte mi :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts