emkay.wOw~ Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2007 Zdravim, mam problem s nastavenim netem v psp, je tu nekdo, kdo ma net pres O2 a vi jak to zprovozdit? prosim poradte mi :(
0 aaischa Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2007 jestli mas modem wifi tak jen pripojit... trosku to vic popis at mame sanci pomoct
0 Ski Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 no vetsinou pokud mas to jak ja tak uzivatelske jmeno byva nejaky email spis tvuj co ti dali.. a heslo u mne je referencni cislo(automaticky) vytacnee cislo je 0 zkus zavolat O2 pokud ti to nepujde ;)
0 aaischa Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 uzivatelsky meno mno muzes jmit jakykoliv heslo uz se to nedela podle referencniho cisla... musis nastavit spravnej protokol v modemu.. zalezi co ma jstli usb nebo sitovej modem(router) mas..... www.techzona.cz tam mas vsecky potrebny navody...
0 miniking Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 nn, uz jsem to vyresil, musel jsem nastavit IP a prepinat mezi station a acess pointem.. :)
Otázka
emkay.wOw~
Zdravim, mam problem s nastavenim netem v psp, je tu nekdo, kdo ma net pres O2 a vi jak to zprovozdit? prosim poradte mi :(
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts