Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Obraz 720p vs 1360 x 768


J4rr1N

Otázka

Ahoj.. Strasne moc potrebuju poradit :) Mam Xko a nove PS3 a mam dost zasadni problem se zobrazovanim..Xko sem mel celou dobu zapojeny pres VGAcko.. Bez problemu, krasnej obraz.. Pak sem koupil HDMI, asi za 300, vypada bytelne, je to 1.3. No a nastaly problemy.. Kdyz dam rozliseni 720p, tak je to docela nekoukatelny, obraz je takovej zubatej, tmavej, proste hnusnej :) tak sem dal "optimal resolution" a najednou byl obraz UPLNE jinej, krasnej, stejne jak pres to VGA.. to optimalni rozliseni je 1360 x 768.. A ja sem z toho uplne zmatenej.. Problem je ten, ze sem si vcera koupil ps3 a tam mam stejnej problem, akorat tam zadny "optimal settings" neni, cili to 720p nemam jak "dostat na 768" jestli mi rozumite :) Telku mam dva roky starou, Samsung, byla aji nejak ocenovana, cili zadnej shit to neni.. Je HD ready.. Mate nejakou radu..?:) Hodila by se fakt kazda :) :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
No to si nemyslim, protoze kdyz dam to optimal resolution, tak to hodi do 1360 x 768, coz je v podstate jeste vyssi rozliseni nez 720p (jestli to spravne chapu) a obraz jede uplne bez problemu..

hmm ... jo to jo ... no já bych osobně skočil do obchodu na reklamaci že ti nejde nastavit tohle rozlišení ... a pak třeba vzal xko nebo ps3 do obchodu na vyzkoušení kvalitnějšího kabelu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sish.. Tak znova.. 720p = 1280 x 720 pixelu.. Coz je HD rozliseni.. Mne to vali v 1360 x 768.. Coz je jeste VIC jak 720p.. Cili to ze kabel nezvlada HD rozliseni je uplna blbost..

Jinak do obchodu zajdu asi urcite.. Vyzkousim tech kabelu vic, kdyztak psko pripojim pres neco jinyho (ted si nemuzu vzpomenout jak se to menuje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Jestli je ten HDMi kabel Sencor za 300,- tak se nedivím, nezvládá rozlišení v HD, já mám pozlacenej Bandridge za 760,- a obraz je jak víno :)

Tak znova.. 720p = 1280 x 720 pixelu, HD rozliseni.. Mne to vali v 1360 x 768 pixelu, coz je jeste VIC.. Takze to ze kabel nezvlada HD rozliseni je blbost..

// Ku*va jak tu odpoved mam smazat?:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

HDMI ako HDMI. Ja mam HDMI kabel za 6 Eur (Manhattan), 2 roky stara 42" LCD Philips, X360 zapnuty na 720p a obraz ako lusk. Nemam si na co stazovat.

mam stejny problem na ps3 mam starsi LCD televizi rok a pul starou a na ps3 mi chybi dost z okraju mam taky to divne rozliseni a kamos ho ma taky a obraz ma plny. Na hdmi to neshazujte mam od sony pozlacene za 800,-

Co ti chyba z okrajov? Blizsie popis.

Inak, telkace maju aj rozne nastavenia, takze sa s tym treba pohrat, ked vam nieco nesedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
no mozna bych skusil xko nebo ps3 vzit ke kamosoj a tam to i s tim hdmi vodzkouset pokud ma televizi co podporuje full hd protoze hd ready neni na rozliseni 1080i (myslim nwm to presne)

HD ready JE 1080i.. Full HD je 1080p.. Nicmene ja stejne chci hrat jenom pres 720p.. A to ze to vemu ke kamosovi s full hd telkou mi ma pomoct jak?:) Jako otestovat ten kabel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu