Stig1468624073 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj vsude na netu schanim tuhle hru pokud mozno cracknutou a nikde ji nemuzu sehnat,pouze torrenty ktere jsem vzivote nepouzil a nepouziju:) iTouch mam samozrejme jailbreaknuty,a jeste jesli bych mohl jednu vec:) ¨nevite co stahnout aby mi to streamovalo na jakekoliv strance?pamatuji si ze kdyz jsem mel ipod tenkrat stahnul jsem neco z cydie a streamovalo mi to vsechno,ted jsem stahnul ruzne iMobilecinema yxStream flash player atd,no vsechno co by to umelo streamovat,a ted to nejde nevite cim to je? Edit:problem s streamem vyresen uz schanim jen tu hru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzakyb1 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tu maš tu hru (Moj upload): http://www.ulozto.cz/3057231/fingerbeat.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.