top40 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 todle se objevilo na http://abgx360.net/index.html --------------------------------------------------------------------------------- 2009/11/11: abgx360 v1.0.2 released! Changes affecting all platforms: - Added support for 4th Wave PFI/Video - Added support for SS v2 - Added the new check for DMI corruption which the database has been using since 2009/06/14 - Added ability to at least try to verify the game data when no Xex/SS ini is available and we're not going to AutoFix - Added support for Avatar Awards - Added option to select your preferred language to use when displaying strings from the Xex title resource - Added drag & drop support for the GUI Input panel - Added option to embed images in the HTML source code as data URIs for better portability (when using HTML output) - Added JavaScript to HTML output that allows you to check off achievements and see the achieved text (especially useful when the how-to text is vague) - Added a Donate button to the GUI so you can help me pay the bills and continue working on improvements :) - Removed "Look for verified files in the local folder only" option from the GUI. I can't tell you how many people have checked this box without reading it because they saw it in a tutorial or someone else told them to do it, and then they can't figure out why abgx360 says you need to enable online functions. Please stop writing/following tutorials! Just read the Quickstart topics, the tutorial is right there. - Checking for updates to GameNameLookup.csv is now optional (the csv was eating 50% of our bandwidth and you probably don't need it anyway since the game name can be retrieved directly from the Xex) - Fixed a bug where folders would be considered files when parsing the ISO filesystem on some recent games - Fixed a bug where default.pe (a temporary file used when decompressing a compressed default.xex) wasn't being deleted automatically - Fixed a bug where unicode code point 160 (no-break space) would be displayed in a CLI window as " ?" instead of " " - Small changes to the way some messages are displayed (harder to miss) Changes affecting Windows: - Now storing data files in the AppData folder to prevent errors related to permissions and UAC. You can open the GUI and hit Ctrl+F to find out where your StealthFiles are now stored and optionally have it opened for you. abgx360 will still check for Video ISOs in the old install directory first though, so you don't need to move that 3rd Wave Video ISO if you have it saved there already. - Using libcurl 7.19.6 which should hopefully fix some strange connection problems affecting a small percentage of users Changes affecting Linux/BSD: - Fixed a bug on 64 bit systems which made it impossible to read PFI/Video exceptions from abgx360.dat - Added code to the unix version of kbhit() to prevent hanging when abgx360 is launched as a background process Changes affecting Mac OS X: - Fixed a bug where abgx360 would fail to launch if you supplied a filename that contained an apostrophe - Changed the dark gray text used for things like achievement type to normal gray since it was actually showing up black (invisible on a black background) - Removed GUI option to "Use Terminal font characters" (this refers to a Windows font which replicates CP437 characters and not Terminal.app) Special Note: It's recommended to wait for iXtreme LT (Lite Touch) before you play any more backups or originals on an unbanned console flashed with custom firmware. ---------------------------------------------------------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Tady je program který přidá detekci wawe6. Stačí nakopírovat do kořenového adresáře ABGX360 a spustit. Po spuštění ABGX360 již bude program detekovat i wawe6. http://www.edisk.cz/stahni/51902/abgx360v102_MOD.rar_852.39KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Ježiš marja jakej wave6??? jsem myslel že je wave 4. a kdyby byl wave 6 nechyběla by náhodou 5.tka??? hm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Ano, wave 5 a 6 jsou, mrkni sem, ale některý hry s wave 5/6 se na netu objevují už patchnutý, ale můžeš narazit i na nepatchnutou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Mam dotaz, jak poznam v ABGX hru ktera byla uz patchnuta? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 To by mě také zajímalo. Já vidím poměrně dost her a zatím jsem na takovou patchnutou nenarazil. A pokud by byla, IMO by měl Abgx začít vyhazovat chyby. Bylo by tedy možné uvést příklady takových her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Vyhladat si hru v http://abgx360.net/verified.php a ak ma ine wave, tak to bolo patchnute. Inac, wave3 zacalo v hrach niekedy pred rokom, takze starsie hry ju mat nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 No neříkej. Tohle samozřejmě vím, ale právě tohle se mi stalo jen jednou, když se začala objevovat W3. U W5 a 6 ani jednou. Takže to s těmi patchnutými hrami zase tak horké nebude. můžeš narazit i na nepatchnutou Šlo mi o tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Pokud máte xTreme LT, tak nemusíte nic patchovat. Stahuju z Xbox-Sky, tam je všechno nepatchované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Saza to vim, ze se nemusi nic patchovat kdyz mam LT. Jedna se me o hrani na LIVE aby pak nebyl BAN. Sice drive nebo pozdeji asi bude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Saza to vim, ze se nemusi nic patchovat kdyz mam LT. Jedna se me o hrani na LIVE aby pak nebyl BAN. Sice drive nebo pozdeji asi bude :-) já jsem si to pojistil. mám dvě xka, jedno flashnuté offline a druhé bez flashe online. profil přenáším memory kartou. pokud hry kontroluješ abgxem a je vše v zeleném, tak do updatu můžem být v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Ale Xko bez flashe = orig hry :-) No jo no. Jen jsem zvedavej jak dlouho vydrzi LT aby se nemusel delat reflash :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Samozřejmě, pokud máš LT a chceš jít na Live, tak patchovat nesmíš. A právě zde je potencionální problém. Pokud si stáhneš Wave 6 hru patchnutou třeba na W4, neopravíš jí. Potřebuješ k tomu Video ISO pro Wave 6. A tenhle soubor jsem zatím neviděl. Ale jak jsem řekl, pokud stahuješ z nějakých dobrých zdrojů, problém to nebývá, jen se to říká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak soubory na opravu wave6 her uz jsou ke stazeni na http://www.abgx360.net/download.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Vážně? Nekecej.... V době, kdy jsem psal ten příspěvek, soubory ke stažení nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 mam dotaz přátelé :) mám firmware 1.6 hry s wave 4 hraju přez aktivační dvd....no a asi měsíc jsem xbox nezapl a najednou je tady wave 5,6 ... takže když chci teď hrát např. : Battlefield: Bad Company 2 kterej má wave 6 tak musím stáhnout abgx a z wave 6 to lupnout na wave 4 a teprv pak vypálit... je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Pokud už používáš aktivační DVD, tak ho používej dál. Nic patchovat nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 divný... tak nevím proč mi to potom nechce načíst... tak asi špatný ISO ptž mass effect to pokouše... no ale i tak díky za help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Vážně? Nekecej.... V době, kdy jsem psal ten příspěvek, soubory ke stažení nebyly. Ja to nemyslel zle jen jsem uvedl ze us ty soubory tam uz jsou a pokut se te to nejak dotklo tak uz nevim jak tady formulovat iformace nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Odpovídáš na neaktuální témata, čtrnáct dnů je občas docela dost. Pak je pochopitelné, že se tohle stane, já nemám čas, ani chuť projíždět svoje příspěvky a pravidelně je updatovat, nědělal bych nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Muzu nejak checknout uz vypalenou hru? Musim necim udelat zpatky iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Stačí u input vybrat burned DVD. Ale pozor patchnutá hra má dost červenejch hlášek (neodpovídá wave, poškozený stealth ...), ale je funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crow1468623434 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Mám dotaz nejede Abgx360.net ani online veryfikace přes abgx, máte někdo nějaký info o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Nejspíš jen ňáká porucha serveru :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 abgx360 v1.0.2 http://abgx360.net | site down due to DOS -- offline db: http://bit.ly/a7Mf8p (extract to your StealthFiles folder) zdroj: EFNet #Stealth360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.