vrana.p Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Nadpis hovoří jasně. Děkuji za návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 1, musis mit JB 2, zapni cydii a dej add source - cydia.hackulo.us 3, dej hledat appsync a stahni verzi 3.1 4, instaluj nejdriv nejakou free app - napr ICQ 5, instaluj jak chces... tohle vsechno je popsano v topicu pro zacatecniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vrana.p Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 1, musis mit JB2, zapni cydii a dej add source - cydia.hackulo.us 3, dej hledat appsync a stahni verzi 3.1 4, instaluj nejdriv nejakou free app - napr ICQ 5, instaluj jak chces... tohle vsechno je popsano v topicu pro zacatecniky... Díky, hodiíš mi kde to přesně je s těmi .ipa Už jsem to nainstaloval ale stejně pořád nevím jak to instalovat?! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vrana.p Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Super, tedď se mi to complete posr**o. Musím zase dát restore a instalovat všechno znovu. hm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vrana.p
Nadpis hovoří jasně. Děkuji za návod.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.