marklar1468623706 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Cau vsichni normálne parim LBP a najedno mi vypadne z niceho nic internet a když se chci znovu prihlasit tak me o tam napise connection problem to DNS server.Nevítte co sím mám delat prosim.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Resetni modem, resetni ps3, samo se to opraví:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Resetni modem, resetni ps3, samo se to opraví:D Cau jenze ja nemuzu aby to trvalo dlouho, protoze v LBP jsem si nasel holku a ja ji mám hrozně rád.Ale zrovna když se mi to pokazilo tak se do hry prihlasil nekdo jinej a zacal ji balit tak jsem asi v háji :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Cau jenze ja nemuzu aby to trvalo dlouho, protoze v LBP jsem si nasel holku a ja ji mám hrozně rád.Ale zrovna když se mi to pokazilo tak se do hry prihlasil nekdo jinej a zacal ji balit tak jsem asi v háji :cry:No to mě po*er dneska se balej holky přez net?:DJinak to nepude... rsetni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Cau vsichni tak jsem premazal hard disk a save z lbp jsem si ulozil jenze kdyz jsem ho tam zase vlozil tak mi to tam napsalo ze save je pokazený.Nevite nekdo co mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Máš smůlu, nevim proč jsi ale kvůli netu mazal HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ne uz nic to bylo zase kvuli necemu jinymu ale ted uz je to vsechno vyreseny dekuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.