...::::OOO::::... Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Rozbilo se mi psp 3000 a půjde na reklamaci.Měl jsem tam přes chickhen nahranej GEN-A.Jak smazat stopy tohoto flashnutí aby mi uznali záruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Úplně vypnout PSP xD A smazat soubory z paměťovky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 nic nemusis mazat staci jen vyndat pamnetovku a mas to :ú vihoda chickenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 po resetnutí se vymaže chickenhen a gen taky (krom těch co jsou na flash ... al myslím že ty ani nenajdou ) a ani hledat nebudou ... ale měl by ses připravit na to že udělají update FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...::::OOO::::... Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Takže fakt stačí jen vytáhnout baterku z PSP?Nezůstane něco v paměti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Takže fakt stačí jen vytáhnout baterku z PSP?Nezůstane něco v paměti? radši bych ještě tomu psp zavázal hubu ... nikdy nevíš co bonzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 radši bych ještě tomu psp zavázal hubu ... nikdy nevíš co bonzne :lol: j to bych fak mnel to je dulezita vec .) jinak kdyz reknes ze chces fw 5.03 tak ti ho tam nahrajou :) :) ale musis jim to rict :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 j to bych fak mnel to je dulezita vec .) jinak kdyz reknes ze chces fw 5.03 tak ti ho tam nahrajou :) :) ale musis jim to rict :psp: tak to nwm, to je fakt "nenapadny" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 j to bych fak mnel to je dulezita vec .) jinak kdyz reknes ze chces fw 5.03 tak ti ho tam nahrajou :) :) ale musis jim to rict :psp: Ale i ty brepto.. to ti nakukal kdo? Vzdycky prehravaji na nejnovejsi. Ignoruji JAKEKOLIV zadosti typu ,,prosim, firmware mi nechte" nebo ,,nahrajte mi tam fw X.XX"... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 tak ja nevim ale kdyz jse mi porouchalo psp tak jsme zasel do obchodu a tam mi dali na viber z 2 verzi (fw) -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Já ho poslal na reklamačku (www.prodejher.cz :-) a přišlo mi nový(měl jsem něco se zvukem) s fw 5.02 tak před 2 měsícema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 j to bych fak mnel to je dulezita vec .) jinak kdyz reknes ze chces fw 5.03 tak ti ho tam nahrajou :) :) ale musis jim to rict :psp: tak to by sis mohl rovnou říct o FW 3.71 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 No jestli máš něco s displayem, reprakama atd. tak se ničeho neboj ale jestli výměna MB tak to si v **** :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Takže fakt stačí jen vytáhnout baterku z PSP?Nezůstane něco v paměti? Ve flashi zůstane pár souborů potřebných k puštění Chickhenu, ale s tim bych si moc hlavu nelámal, to checkovat nebudou... Spíš si dej otázku jestli máš fakt PSP natolik rozbitý, že ho musíš dát do reklamačky, protože šance, že ti tam prsknou fw>5.03 je dost vysoká ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Kdybych nekdy reklamoval sve PSP2004 s deskou a FW v podpisu je riziko ze mi tam FW nahraji automaticky na aktualni a ja budu v kelu? V zaruce samo nen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corpoon Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 mam psp fat a na jedny pametovce mam verzi 6.0 a na druhy 2.3 nebo tak nejak, mohu tak nahrat chickhen? a muzu potom z chickhenu udelat pandora flash? sry, ze ti spamuju do topicku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 na FAT si hod normalni flash, chicken je nejlepsi pro nove 2k a 3k psp .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.