RaiN1468624112 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Dnes jsem si založil profil na vimeu a přikládám první video. Jedná se o menší test, přípravu, na komerční verzi s vozidlem škoda superb. Snad se vám bude tento test líbit :-) Další videa budou přibývat postupně. http://vimeo.com/7575589 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Parádní. Kdy že si mám dojet s integrou? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak točit videoklipy na každé auto, co existuje, to mě fakt nenapadlo :D Pěkně značku po značce... Příští rok budu objíždět s novou kamerou tuning party, tak se třeba můžeme domluvit a něco ti natočím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 No to věřím to by bylo šílený. Ale opravdu parádní klip i ta hudba a tak pěkně sestříhaný.To se mi fakt líbí jako taková malá prezentačka. Potkat bysme se mohli, jezdím sprintovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 zajiimave natoceny, ale treba ten ''trik'' na konco s otocenim kamery bych si odpustil, vypadalo to dost neprofesionalne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Ty uz netrucujes? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.