Lukesan Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 čus, chtěl jsem se poptat jestli se da nějak zamknout xbox360 aby mi na něj třeba bracha nechodil ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 čus, chtěl jsem se poptat jestli se da nějak zamknout xbox360 aby mi na něj třeba bracha nechodil ?:) to asi ne:D no ja teda nevim ale jediny reseni treba vypoj kabel ze zasuvky, nebo HDMI kabel vypoj:D, nebo schovej ovladac:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukesan Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 to asi ne:D no ja teda nevim ale jediny reseni treba vypoj kabel ze zasuvky, nebo HDMI kabel vypoj:D, nebo schovej ovladac:) nad tim jsem taky uvažoval ale to zamknuti by mi přišlo vice vhod:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sertr Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Hele ja o nicem nevim(jen acc, ale to jae naprd). jak pisou kluci(holky? xD) schovej ovladac nebo kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 my xbox -- console setings -- family setings . Tam to tusim jde nejak nastavit , ale nikdy jsem to nezkousel , tak ti presne nereknu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 citronada Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Myslím že to jde nastavit v family settings ale nikdy jsem to nezkoušel .. Nebo zchovej to velké trafo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukesan
čus, chtěl jsem se poptat jestli se da nějak zamknout xbox360 aby mi na něj třeba bracha nechodil ?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.