Lukesan Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2009 čus, chtěl jsem se poptat jestli se da nějak zamknout xbox360 aby mi na něj třeba bracha nechodil ?:) Citovat
0 palos Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2009 čus, chtěl jsem se poptat jestli se da nějak zamknout xbox360 aby mi na něj třeba bracha nechodil ?:) to asi ne:D no ja teda nevim ale jediny reseni treba vypoj kabel ze zasuvky, nebo HDMI kabel vypoj:D, nebo schovej ovladac:) Citovat
0 Lukesan Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2009 to asi ne:D no ja teda nevim ale jediny reseni treba vypoj kabel ze zasuvky, nebo HDMI kabel vypoj:D, nebo schovej ovladac:) nad tim jsem taky uvažoval ale to zamknuti by mi přišlo vice vhod:-D Citovat
0 Sertr Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2009 Hele ja o nicem nevim(jen acc, ale to jae naprd). jak pisou kluci(holky? xD) schovej ovladac nebo kabel. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 13, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2009 my xbox -- console setings -- family setings . Tam to tusim jde nejak nastavit , ale nikdy jsem to nezkousel , tak ti presne nereknu :) Citovat
0 citronada Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2009 Myslím že to jde nastavit v family settings ale nikdy jsem to nezkoušel .. Nebo zchovej to velké trafo :-D Citovat
Otázka
Lukesan
čus, chtěl jsem se poptat jestli se da nějak zamknout xbox360 aby mi na něj třeba bracha nechodil ?:)
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.