Podrobnější popis instalace tam není a tak jsem prostě nainstaloval uplně vše, co bylo možne.
Potom uz se mi zobrazi Homebrew, spustil jsem ho, dal jsem do wiička vypálene DVD, dal jsem launch (spustit), rámeček kolem mechaniky začne modře blikat, obraz na televizi ale zčerná a vůbec nic se neděje (připadá mi že se to prostě kousne), rámeček kolem mechaniky pořád bliká...
Otázka
krziii
Dobrý den všem. Potřebuji pomoc a pujdu hned k věcí, ať tu zbytečne nepíši zbytečnosti.
Nainstaloval jsem si Homebrew neboli bannerbomb (nevím co je ten pravý název) podle tohohle návodu http://www.wiihack.cz/301/bannerbomb/
Podrobnější popis instalace tam není a tak jsem prostě nainstaloval uplně vše, co bylo možne.
Potom uz se mi zobrazi Homebrew, spustil jsem ho, dal jsem do wiička vypálene DVD, dal jsem launch (spustit), rámeček kolem mechaniky začne modře blikat, obraz na televizi ale zčerná a vůbec nic se neděje (připadá mi že se to prostě kousne), rámeček kolem mechaniky pořád bliká...
Můžete mi někdo poradit, co dělám špatně?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.