Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 years later...
Odesláno

zdravim, podařilo se mi taky bricknout wii, ale v návodu, co je tu linknutej sem udělal vše, ale bohužel sem se zasek u toho, že mi wiičko vůbec kartu s bootem nenačte, zobrazí to jenom ten warning, co to zobrazí při každym startu a pak normálně najede, ale tady už nespustim vůbec nic, to je jasný. Dočet sem se, že je to možná tim, že nemam jako boot2 bootmii a timpádem se musí poslat wii do nintenda. Nevíte někdo co s tim, nebo jestli byste mi případně nemohli říct, že se to musí poslat zpátky, jen abych věděl, co dělat dál. Díky moc za odpověď

Odesláno

Tak jsem hledal a četl dál a napadla mně jedna věc. Nebo alespoň všichni mluví o tom, že bych mohl vyřešit načtenim bootmii z dvd a protože se mi system menu zobrazí, tak se do tohohle channelu i dostanu, jenom nvm, jestli se i zpustí, ale to zjistím asi až to zkusim, že. Tak bych se chtěl ale zeptat, co na dvd dostat, případně link na nějakej archiv,abych to zkusil. díky

ps: nejdřív jsem myslel že budu jenom editovat, ale tam pak spíš dám to, jak jsem to (nebo někdo) vyřešil

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu