Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rád bych si koupil Xbox, potřebuji poradiť


coolman8

Otázka

Rád bych si pořídil Xbox 360, ale nemám s tím žádné skušenosti, takže bych se potřeboval zeptat na pár věcí, které zde už určitě byly zodpovězeny, ale najít je je fakt na dlouho. 1. lze přehrávat videa ve formátu Divx, XviD atd.? 2. lze filmy uložit přímo na HDD? 3. Lze připojit Xbox do domácí sítě a následně naházet filmy, hry... uložené na PC rovnou na HDD? V podstatě mě zajímá jestli si musim k Xboxu koupit i multimediální centrum nebo mi na to všechno postačí Xbox.

Předem díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Rozhodne by bylo snazsi si koupit multimedialni centrum. Na Divx a Xvid si musis sehnat kodeky a ty jsou jen na Live pokud se nemylim mozna je tu nekdo ma nevim ja je musel sehnat na Live. Ulozeni filmu na HDD myslim mozne neni tudiz pada i 3 otazka. Jediny co jde a co jsem zkousel je ze ma Xbox podporu Windows Media Centra takze pokud mas napr. XP s WMC nebo Visty nebo Windows 7 tak kdyz xbox pripojis k routeru tak ti po malym nastaveni pujdou prehravat filmy rovnou na xku ale musis mit pusteny PC. Snad jsem pomohl :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu