Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rád bych si koupil PS3, potřebuji poradiť

coolman8

Otázka

Rád bych si pořídil PS3, ale nemám s tím žádné skušenosti, takže bych se potřeboval zeptat na pár věcí, které zde už určitě byly zodpovězeny, ale najít je je fakt na dlouho. 1. lze přehrávat videa ve formátu Divx, XviD atd.? 2. lze filmy uložit přímo na HDD? 3. Lze připojit PS3 do domácí sítě a následně naházet filmy, hry... uložené na PC rovnou na HDD? V podstatě mě zajímá jestli si musim k PS3 koupit i multimediální centrum nebo mi na to všechno postačí PS3.

Předem díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. Ano lze, ale zdá se mi, že ne úplně všechny. Prostě některý film mi to nebralo (unsupported data;) ), záleží konkrétně, ale většina půjde.

2. Ano, lze je přímo ukládat na HDD PS3.

3. Ano, existuje na to program, který byl speciálně vytvořený na sdílení věcí PC - PS3. Je tady na foru, mrkni se po něm. Takže filmy, hudbu klidně, ale hry? Na to si nech zajít chuť:).

Nechápu úplně přesně, jak to myslíš s tím koupením multimediálního centra, ale PS3 je samo takové malé multimediální centrum, takže si myslím, že by ti mohla stačit:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu