Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

brick pomocou update v NHL07? :(

Petr

Otázka

Cawes mam Psp asi 2 mesice a jednou sem tam dal Nhl 07 a chtel sem to spustit ale najela tam nejaka pitchovina :ziped: ja na to kliknul myslim ze to bylo neco jako UPDATE a v poho to nabihalo az do ty doby nez se to seklo :ziped: a jediny co stim slo udellat tak VYPNOUT ,sem ho vypnul a ted nejde nahodit !!! ani necekne newím co stímm :!: pls pomoztenejak :roll:

///zmeneny nazov topicu (povodny nazov: "PLs ..Pomozte") - THeBaNDiT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Podle toho , co pises , tak si delal update firmware na vyssi a tim ze se to seklo sis udelal z Psp tzv. BRICK , coz znamena ze si ho znicil .

Doporucuju zaruku , pokud je . Rekni jen ze ti Psp z niceho nic nejde zapnout , nic vic

jak se mu to povedlo dit chctel jen spustit hru...jako ze bylo neco co dela update ve hre.??
Odkaz ke komentáři

• 0
jak se mu to povedlo dit chctel jen spustit hru...jako ze bylo neco co dela update ve hre.??

Jasny..urcite to byl update s UMDcka..

A jelikoz to nejak prerusil tak se to logicky bricklo..:(

Ale myslim, ze na zaruku to v poho uhrajes..;)

Jen jim nerikej, ze si to nejak vypl, nebo neco..VSECHNO SE STALO SAMO!!!:D

Odkaz ke komentáři

• 0

Stiefell: podle toho,co bys jim rekl,jestli by uverili atd...ale byt tebou,tak naschval bych to nebrickoval,radsi bych si pockal na down..ja jsem si to taky upl na ofic. 3.03 a to jeste nebyl down na CF..pak jsem musel cekat na down,ale nastesti jen mesic trvalo,nez alex vymyslel down..byt tebou,tak pockam ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Stiefell: podle toho,co bys jim rekl,jestli by uverili atd...ale byt tebou,tak naschval bych to nebrickoval,radsi bych si pockal na down..ja jsem si to taky upl na ofic. 3.03 a to jeste nebyl down na CF..pak jsem musel cekat na down,ale nastesti jen mesic trvalo,nez alex vymyslel down..byt tebou,tak pockam ;)

tak oK...ale já to potřebuju mít do prázdnin :( asi nevíte kdy vyjde co?

Odkaz ke komentáři

• 0
tak oK...ale já to potřebuju mít do prázdnin :( asi nevíte kdy vyjde co?

No tak neznám nikoho komu by brick neuznali, i já to bricknul dost podivně, řekl jim že "to nejde zapnout" a za měsíc mi dali nový PSP.A ten downgrader podle mě jen tak nevyjde, do prázdin už nejspíš vůbec ne, nemají žádnou motivaci, když PSP se normálně prodávají určitě s fw do 3.03...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu