Malarkky Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Hoj, xbox mam uz nejakou dobu a ovladac asi starne.. tlacitka jsou o dost tuzsi.. hlavne Y, ostatni docela v pohode, nevím jesli jsou tam nejaky pruzinky nebo co, ale da se to opravit? uz mel nekdo stejny problem? jde o to ze se tlacitko nevraci tak rychle :D docela neprijemny pri hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 jo mě se nevrayi Y zkus reklamovat ja jsem reklamoval rok starou packu ze se zasekava a dostal jsem novy a na tom novem zaclo blbnout Y :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Musi to jit nejak opravit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Mě zas chvilku ovladač vrza a chvilku ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.