Lowerider Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Zdravím, mám dostazpojede mi to (mam firmvel 1.6) :) vubec se v tom neorientuji ,pokud mi to nepojede dej ti mi pls odkaz jak to mam udělat nebo co mam udělat :) ale chtěl bych to hrat přes LIVE , šlo by to nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukill Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 přes live zatím určitě ne ... má to wave 4 takže si počkej na novější FW a jinak jak obelhat Wave 4 máš zde na console foru ... dej si vyhledat wave 4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KrabJosh Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Vůbec to nedávej na disk na 99% ti to nepojede...červená=bezvýznamná...čau:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Vraj: chcem to hrat cez Live :cheesygrin: Hraj, kludne hraj :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Podívej se na popis downloadu, jestli uz neni hra upravená na W3 (nebo nižší). Patchnuté hry tohle píší. Každopádně, jde to opravit. Stáhni si soubor Video_1914211B.rar (třeba přímo ze stránky pro program Abgx), rozbal ho a umísti ho do složky StealthFiles (v adřesáři s programem Abgx). Pak nech projet kontrolu ještě jednou, hra by se měla opravit. Samozřejmě, tím se ti hra opraví na W4, ale zase nepůjde spustit na 1.6. Activate.iso to jistí. A samozřejmě, na Live! s tím radši nelez, minimálně ne do doby, než bude nová verze FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Podívej se na popis downloadu, jestli uz neni hra upravená na W3 (nebo nižší). Patchnuté hry tohle píší.Každopádně, jde to opravit. Stáhni si soubor Video_1914211B.rar (třeba přímo ze stránky pro program Abgx), rozbal ho a umísti ho do složky StealthFiles (v adřesáři s programem Abgx). Pak nech projet kontrolu ještě jednou, hra by se měla opravit. Samozřejmě, tím se ti hra opraví na W4, ale zase nepůjde spustit na 1.6. Activate.iso to jistí. A samozřejmě, na Live! s tím radši nelez, minimálně ne do doby, než bude nová verze FW. jednodušší program na to máš wawes 360 patcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Vůbec to nedávej na disk na 99% ti to nepojede...červená=bezvýznamná...čau:cry: co kecas? kdyz opatchujes hru na jinou wawe nez je tak ti to proste napise cervene ze by mela byt napr. wawe 4 omg, ja patchuju na w2 a taky mi to todle pise a vypalim a de to v poho omg radsi nic :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lowerider
Zdravím,
mám dostazpojede mi to (mam firmvel 1.6) :) vubec se v tom neorientuji ,pokud mi to nepojede dej ti mi pls odkaz jak to mam udělat nebo co mam udělat :) ale chtěl bych to hrat přes LIVE , šlo by to nějak ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.